Blogg gratis Logga in

Mina tankar

30 Aug, 2007

minatankar | 30 Aug, 2007 | Liverpool FC | (700 Läst)

Liverpool-Toulouse 4-0 (5-0 totalt)

Så där ska en slipsten dras, lite skillnad mot förra årets kval till CL... Då satt man och var nervös in i det sista, trots dåligt motstånd (Maccabi Haifa) så var det med nöd och näppe som vi tog oss vidare... Ska erkänna att jag var lite nervös när vi fick Toulouse som kval motståndare, en nervositet som visade sig vara obefogad...

Toulouse vart totalt överkörda på Anfield!!! Tror inte dom hade en enda målchans på hela matchen...

Laget som körde över Toulouse:

Reina
Arbeloa, Hyppiä, Agger, Riise
Benayoun, Mascherano, Sissoko, Leto
Kuyt, Crouch

Bänken: Itandje, Finnan, Leiva, Pennant, Alonso, Babel, Torres

Det var kul att se Leto i sin debut, började piggt men tröttnade.. Levia fick oxå ett inhopp med lite drygt 20 min kvar, även han var pigg och visade prov på ett bra passningsspel... Ska bli kul att följa deras utveckling i den röda tröjan... Jag gillade det jag såg iaf och vill gärna se mer..;o)

Det hela började med att hedra minnet av Rhys Jones, den 11-årige pojken som så tragiskt sköts ihjäl i en förort till Liverpool.. Rhys var en Evertonian och Liverpool FC hedrade honom genom att spela låten Jonny Todd, den som spelas när Everton marscherar in på Goodison... Direkt efter den strömmar You'll Never Walk Alone ur högtalarna och till sist så applåderar hela arenan honom... Det gav gåshud och när man sen fick se hans föräldrar och storebror på innerplan så var inte tårarna långt borta... Måste hylla kommentatorn på Viasatsport som hade känsla nog att vara tyst under denna hyllning, annars brukar dom ha en förmåga att förstöra sånt här... Tummen upp!!!

Matchen då?? Toulouse började i ett rasande tempo, iaf i cirka en minut..;o) Verkade vara det enda som dom orkade, för sen såg man inte så mkt mer av dom... Förutom i deras så kallade försvarsspel då..;o)

Många målchanser blir det och hade vi satt alla så skulle vi nog ha kunnat leda med tre, fyra-noll i halvtid... Nu stod det bara 1-0 efter mål av Crouch, Kuyt stod för framspelningen... Vi äger matchen totalt och det är aldrig någon fara på taket... Hyppiä gör 2-0 på en hörna och sen gör Kuyt både 3 och 4-0 efter fina väggspel med lagkamrater..

Som sagt siffrorna kunde ha vart större, men så länge vi skapar målchanser så kommer ju målen att trilla in... Att göra 4 mål i en match är bra, även om motståndet heter Toulouse och spelar i franska ligan...

Champions Leauge here we come!!

YNWA
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor