Blogg gratis Logga in

Mina tankar

30 Jul, 2007

minatankar | 30 Jul, 2007 | Mina tankar | (882 Läst)

Myckelgensjö, så nära men ändå så långt borta

Det är lika sorgligt varje år som man lämnar den tomma campingen och inser att nu är det ett helt år till nästa gång, men fan så kul vi har haft.. Igen...;o)

Den ena är tokigare än den andra och ifall det stämmer att ett gott skratt förlänger livet, oj vad jag kommer att bli gammal!!! Vilket gäng med människor som Lisa har valt ut som valpköpare, visst finns det väl vissa som man föredrar framför andra... Men inte gör det nått, vi har kul iaf!!

I år har vi haft Kennelmästerskap (som Javas syster Jolin vann.. Heja J-kullen), cateringfest och surströmmingsskiva med dans... Eller hur, Niclas!?! Det fanns några stackare på campingen som inte tillhörde oss, men dom drog illa kvickt..;o) Nu ska väl sägas att vi hyr ju hela campingen så ifall dom vill stå där får dom skylla sig själva...

Vi har tränat hundar från tidig morgon till sen kväll, utbytt erfarenheter och tokigheter, druckit öl och annan dryck, badat med hundar, gått promenader med hundar, Accta har fått träffa sin mamma och sina syskon, mattarna har skrattat sig blåa och även gråtit lite, vi har kramats och pussats, dansat med både människor och djur, stiftat nya bekantskaper och förstärkt gamla, förundrats över hur vissa människor beter sig och vilket tålamod vissa har, inte brytt oss om varken omvärlden eller vilken dag det varit... Vi har helt enkelt haft det så underbart man kan ha!!!

Helst av allt så skulle jag vilja berätta allt in i minsta detalj, men just nu så har jag varken ork eller lust... Sen ska väl sägas att allt inte är så rumsrent och bör printas ut så hela världen kan läsa... Lite vill vi behålla inom kennelfamiljen...;o)

Jag vill iaf tacka ALLA för en helt fantastisk vecka... Ni som förtjänar ett litet extra tack vet vilka ni är!! Utan er så skulle jag inte vara där jag är med Liten!! Tack även till alla uppmuntrande ord som jag fick i onsdag, det behövdes verkligen.. Dom stärkte mig enormt!!!

Naturligtvis så kommer det att skrivas om hundträningen i Javas träningsbok... Den kommer att bli mer detaljrik än detta inlägg, men som sagt är jag ganska så tom i huvet och ska strax kasta mig isäng... En vecka i Myckelgensjö, hur kul och rolig den än är, tär både fysiskt och psykiskt..;o)

Lev och må!!

//Åsa

P.s Naturligtvis så har vi tagit en hel bunt med kort och dom kommer att publiceras inom kort... Så håll ögonen öppna... D.s
Kommentarer

  1. Ja kan bara hålla med dig om allt du skriver Åsa, jag är också en mkt nöjd att få vara med i Raskabo gänget! Hur Lisa nu har lyckats få ihop detta gäng beundrar man ju...:-)
    Åsa, skam den som ger sig!
    Sköt om dig och hälsa övriga familjen, ha en trevlig resa och kör försiktigt.
    //Jaana och Imsa

    Skrivet av Jaana — 31 Jul 2007, 14:34


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor