Blogg gratis Logga in

Mina tankar

09 Jul, 2007

minatankar | 09 Jul, 2007 | Javas träningsbok | (769 Läst)

Spår i nya marker

I lördags morse drog vi iväg mot Bullmark för att lägga varsitt spår... När vi var och klippte oss så upptäckte vi att det fanns fina spårmarker närmare Bullmark... Vi hittade en liten skogsväg som vi körde in och ställde oss på...Accta fik den sidan om vägen som hade medvind, så jag och Java tog då andra sidan...

Jag hade med mig 5 pinnar + slut, det blåste ganska rejält och tanken var ju att spåret skulle ligga längre än vad nu fallet blev... De första 200 metrarna så gick jag cerpentiner för att sedan resten av spåret vinkla som en galning...;o)

Javas spår fick ligga till sig medans vi gick Acctas spår... Camilla satte på henne selen för att se hur hon skulle reagera på det, hon brydde sig inte det minsta... Hon spårade på fint och när hon tappade bort sig så jobbade hon sig tillbaka till spåret på ett bra sätt... Denna gång hade Camilla tagit med sig två rep med knutar och lagt som slut, inte på samma ställe då naturligtvis utan en bit i från varandra..;o) Hon verkade gilla dessa leksaker bättre för man såg att hon vart glad att se den och vände upp direkt och ville leka med Camilla... Kul!!

Så var det våran tur och det började väl inte så där jättebra, eftersom att hon hade motvind så åkte näsan upp och hon tog närmsta vägen till den första pinnen... Rakt igenom cerpentinerna...;o) Sen svängde spåret upp och då åkte nosen ner i backen... Någonstans mellan den första och andra pinnen gick hon bort sig lite för den andra pinnen hittade hon aldrig... Men efter det så spårade hon jättefint och tog alla vinklar klockrent... Duktig Liten!!!

Efter spåren så tog vi en liten prommis och då hittade vi en kanonfin sökrutan... Får se till att "lura" ut sökgänget till någon av våra nyfunna rutor, annars får vi väl träna i dom själv..;o)

//Åsa & Java
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor