Blogg gratis Logga in

Mina tankar

29 Jun, 2007

minatankar | 29 Jun, 2007 | Mina tankar | (833 Läst)

Gräsänka för en kväll

Det var längesen som jag var ensam hemma... Ja, ensam och ensam... Vovvarna är ju oxå här, men jag har nästan inte märkt av dom på hela dagen... Camilla sliter sitt hår när hon hör att dom uppför sig så bra och inte busar runt så mkt när jag är hemma med dom...;o)

Vad har jag gjort idag då?? Jag sov till strax före halv ett och sen låg jag och drog mig i en timme ungefär.. Efter det var det dax för lunch för både mig och Accta, jag intog min framför tv:n uppe tittandes på fotboll... Det var två matcher från Copa America som gick i repris, Paraguay-Colombia och Argentina-USA... Det var väl inga höjdarmatcher men mkt mål fick jag se.. Har sen sett lite filmer och kollat nätet och bloggat lite...

Har inte haft ens det lilla uns av dåligt samvete för att jag inte gjort någonting... Vädret har ju inte vart det bästa och sen var det längesen som jag hade just en sån här dag framför tv:n, alltid har det vart någonting att göra... Tvätta, diska, gå med hundarna... Ja you name it... Camilla var ute med vovvarna en sväng i morse och dom har då verkat rätt nöjda idag... Nog finns det alltid mkt att göra här hemma men idag har jag inte ens ägnat det en tanke... Skönt som fan!!!

Camilla har inte kommit hem än och lär väl inte göra det förrän efter midnatt någon gång... Hoppas för hennes skull att dom inte håller på alltför länge, hon ska ju dit i morgonbitti oxå... Hon tjänar ju några timmar på detta och sen bjöd chefen på middag idag, så hon inventerar nog gärna...;o)

På tal om chef... Igår när jag kom till jobbet så hade vi fått en varsin present, en låda som innehåll en picnicfillt... Den var jätte fin och man kan vika ihop den så att man kan bära den i ett handtag, den är gul med getingar på... Baksidan är gummerad av nått slag så det fastnar inte en massa skit på den, resten är fleece aktigt... Sen hade det kommit ett brev med posten som sa att vi vart duktiga och siffror på vad vi åstadkommit + vad vi har framför oss... Har hon slagit sig?? Eller kan det vara så att hon lyssnade på vad jag sa på mitt medarbetarsamtal?? Nu ska jag inte ta åt mig all ära, för det kan ju hända att det var fler som sa till henne... Men har hon tatt till sig vad jag sa, då ska hon ha cred för det... Tack för det chefen!! Du ser det är inte så farligt att berätta för sina arbetstagare att dom är duktiga... Hoppas nu bara att man får användning för filten i sommar...

Ser verkligen framemot att åka i väg i sommar, förra sommaren var vi "bara" hemma och tog hand om huset... Det var längesen som vi var ner till Orust (Camillas pappa bor där) men i år ska vi åka dit igen, det är så fint där och man slappnar verkligen av... Men det som jag ser mest framemot är Myckelgensjö veckan... Varje år ordnas det ett "Kennelläger" där vecka 30 och eftersom att vi bara kunde vara med ett par dagar ifjol så ska det bli kul att vara med hela veckan i år... Det är så kul att träffa alla, träna, umgås och ha det bara trevligt... Sen att Lisa känner en massa duktigt hundfolk som hon bjuder in gör ju inte saken sämre direkt...;o)

Nu ska jag titta lite mer på tv och sen är det sängen som gäller...

//Åsa

P.s Nu är det "bara" 10 pass kvar till semester.. D.s
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor