Blogg gratis Logga in

Mina tankar

11 Jun, 2007

minatankar | 11 Jun, 2007 | Mina tankar | (862 Läst)

Tack mina vänner!!

Tack alla er som uppskattar mig för den jag är!! Ni skulle bara veta hur mkt det värmer i mitt hjärta och hur mkt det betyder för mig att få höra det...;o) Ni behöver inte vara oroliga, jag ska fortsätta att vara som jag alltid har vart, jag vet ju inget annat och ifall jag skulle ändra mig så skulle ni säkert inte gilla det... En klok vän sa till mig idag att "Ingen kan såra mig utan mitt medgivande", väldigt bra sagt!!! Så nu bestämmer jag mig för att varken chefen eller någon anna ska få såra mig!!

Pratade med Linn idag och hon får en ju verkligen att glömma allt tråkigt och mitt ansikte sprickar alltid upp i ett enda stort leende när jag pratar med henne... Hon värmer hela mig bara genom att finnas... Idag hade hon fullt sjå med att bestämma vart vi alla skulle sova, berätta nämligen för henne att nästa gång hon är hos pappa så ska jag komma dit och sova över... Det tyckte hon var en bra idé och att även farmor och Kenneth skulle komma, hon tyckte att jag skulle sova i gästrummet... Jamen sa jag vart ska farmor och Kenneth sova då?? Jag kan väl sova i din säng så kan dom sova i gästrummet?? Nä förstår du faster, dom kan ju sova i husvagnen... haha... Ja vad svarar man på det?? Hon pratade länge idag, nästan i en kvart... Annars så brukar hon säga puss och kram ganska snabbt och sen ge luren till pappa...
Har föresten glömt att berätta en rolig Linn historia som hände för några veckor sedan... Mamma ringde då till Linn när hon var hos sin mamma, hon ville höra hur hon hade det osv... Just då så var hon i en liten dispyt med sin storebror Dennis och vad jag förstod så var inte Dennis så glad på sin lillasyster... Dennis pappa är ett Man U fan så följdaktigen så håller ju Dennis på det skräplaget oxå... Men det kan ju inte Linn godta eftersom att hennes pappa, faster och farfar håller på Liverpool, klok unge... Då säger hon till Dennis: Vet du vad vi säger om Manchester United?? Nä, svarade Dennis... Vi säger dom är skit!!! Jamen, säger Dennis... Dom vann ju... Vi säger dom är skit, svarar Linn... Spelar sen ingen roll hur mkt Dennis försöker förklara att Man U vann, för Linn hon har ju redan sagt att dom är skit och fortsätter säga det... Till saken hör ju även att Linn är en ganska envis lite tjej (undrar just vart hon fått det ifrån??*visslar oskyldigt*) så det enda hon tjatade om var att vi tycker att dom är skit... haha... Stackars Dennis, han försökte nog försvara sig så gott han kunde... Kan även säga att det var ganska så längesen som jag sa just detta till henne, snacka om att ha minne... Duktigt tjej!!!

Jobbade idag till kl 16, åkte då raka vägen hem och vilade en stund... Vi skulle ju träna på klubben med delar av sökgänget och jag var så fruktansvärt trött att jag såg i kors... Vet inte om det hjälpte så mkt, kändes som att jag vart tröttare... Men vi åkte iväg så klart och tränade både lydnad och uppletande och det gick bra... Vi var inte klara förrän strax efter 20 och då knorrade magarna ganska mkt.. Vi åkte förbi Ica på Mariehem i tron på att dom skulle ha någon sallad som vi kunde förtära, men allt var slut så klart så vi köpte lite ingredienser och åkte hem och gjorde varma mackor... Det var gott som tusan!! Pratade sen med Janne G i telefon i nästan en timma och fick tips och ideér om hur jag skulle träna med Java, vi har lite småsaker som vi behövde hjälp med... Så nu ska jag testa dessa och se om även det funkar...
Nu däremot så håller ögonen på att trilla igen ordentligt och John Blund drar i min vänstra arm, blir lite svårt att skriva då...;o)

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor