Blogg gratis Logga in

Mina tankar

03 Maj, 2007

minatankar | 03 Maj, 2007 | Mina tankar | (922 Läst)

Vassa tänder och CL-Final

Här händer det inte så mkt just nu, ganska stiltje faktiskt... Renoveringen har stannat upp lite, det mesta är ju klart förvisso men det finns lite småsaker kvar att göra... Var precis som att luften gick ur oss när vi hade tapetserat klart i hundrummet men till veckan så ska vi fixa dit fönsterbrädan och gardinstången... Idag har jag skickat upp tyget till mamma, det som vi ska ha runt buren för att skydda tapeten om det nu visar sig att vi får hem en liten piraya... Det kommer att bli så fint... Fick en liten nostalgi tripp när jag var och skulle posta paketet med tyget, åkte ut till Alvik för att slippa trafiken i stan och sen så är det lite lättare att parkera... Precis när jag har betalat så kommer en kille som brukade sommarjobba när jag var där, vi surrade en liten stund och sen frågade han mig om jag ville se hur det såg ut där nu... Om jag ville, hur kul som helst!! I oktober så är det 5 år sedan som jag slutade, fattar inte att tiden går så fort... Det mesta var sig likt men dom hade flyttat om lite och det hade tillkommit några nya maskiner... Sen hade dom gjort en tavla där dom tatt kort på alla som jobbar där, det var många nya ansikten men det var även många "gamla" som var kvar... Jag bad honom hälsa så gott och jag hoppas att han gör det... Kändes lite knepigt att gå in genom dörrarna, mådde ju inte så bra när jag slutade där men som tur var så kom iaf den känslan inte tillbaka... Det var bara roligt, kanske för att jag fick gå därifrån sen... ;o)

Annars så är det mest valpsnack och längtan efter Accta som fyller våran vardag.. I tisdags var vi ner och hälsade på igen och den här gången klarade jag inte av att sitta ner i valplådan mer än ett par min... Snacka om att bli anfallen!! Jag fick verkligen panik och behövde hjälp för att komma loss från valparnas tjyvnyp, det var verkligen valpar överallt... Känns skönt att det bara är en som kommer med oss hem...;o) Tycker lite synd om Indra som fortfarande låter dom dia emellanåt, hon kom ner och ställde sig och efter bara några sekunder så hade hon 9 valpar hängdes i sina juver... Hon gnällde till ibland och det tror jag det!!! Till slut lessnade hon och sa ifrån ganska rejält och för dom som inte lyssnade blev det synd om, dom åkte sig på några mindre sköna smällar... Det är så häftigt att se när hon uppfostrar dom, mjuka händer är inte hundarnas melodi... En markering över nosarna och lyder dom inte då så tar hon i lite hårdare osv... När dom skriker till slutar hon och går därifrån... Häftigt!!

Senare på kvällen så var det dax för fotboll, CL-semifinal... Nervositeten smög sig på mig redan på förmiddagen men jag lyckades distrahera den genom att hålla mig sysselsatt, tog en prommis med Java när vi var i Ö-vik och det var skönt att få vara bara vi två... Händer tyvärr inte så ofta med tanke på att jag jobbar så mkt dag nu, men när Accta kommer hem så blir det lite mer för då kommer jag att jobba mkt natt och vara ledig på dagarna... Första tiden så blir det ju så att jag ägnar tid åt Java och Camilla gör samma sak med Accta... Den lilla kan ju inte följa med på några promenader till att börja med... Det ska bli kul att få en till hund i huset, vi har kännt oss lite vingklippta sen vi fick ta bort Zelda... Men snart är vi 4 st i vår flock igen!! När vi kom hem så käkade vi McDonalds mat som vi hämtat upp i stan och sen var det full koncentration på matchen med stort M.. Fullständig rapport finns på Liverpool FC länken... Det var hur som en pärs utan dess like, visst var finalen för två år sedan oxå nervös men jag tror att denna tog priset... Ville ju inte åka ut mot Chelsea och höra deras tränare orera om hur bra dom är, nu fick vi ju höra det iaf men det gör ju inget när vi vet vilket som var det bättre laget... haha... Nu blir finalen en repris på finalen i Istanbul, förhoppningsvis så är vi med bättre denna gång och behöver inte ta in ett 0-3 underläge... Det är ju hur stort som helst att gå till final 2 ggr på 3 år... Nu gäller det bara att hålla ihop det och även vinna den matchen... Skulle vara riktigt coolt att få åka dit, men att få tag i biljetter är nog inte det lättaste och sen har jag läst att det är så dyrt... Steve Perryman är ett reseföretag som ordnar fotbollsresor runt om i Europa och dom har en paketresa som innebär flyg, biljett och 2 nätter på 4-stjärnigt hotell för en nätt liten summa av 34.900:-... Det är helt jävla sjukt... Jag skulle inte tveka en sekund om jag hade pengarna, men vem har dom pengarna över?? Inte då jag iaf och hade man det så skulle man väl inte behöva beställa en resa via dom... Att åka ner på eget bevåg är ju inte heller så enkelt och billigt, visst skulle det vara hur nice som helst att vara i Aten men just nu finns inte dom pengarna tillgängliga... Sen säger folk att pengar inte gör en människa lycklig, dom skulle iaf göra mig väldigt lycklig... Men jag får se finalen hemma i trevligt sällskap, några öl och god mat... Är inte så dåligt det heller!! Blir det vinst på det så är ingen gladare än jag...

Nu är det dax för sängen, har inte blitt så mkt sömn de senaste dagarna så jag är jätte trött...

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor