Blogg gratis Logga in

Mina tankar

28 Apr, 2007

minatankar | 28 Apr, 2007 | Mina tankar | (956 Läst)

Mycket kan hända på en vecka

Det har gått nästan en vecka sen jag skrev och det har hänt en del... Både roliga och mindre roliga saker...
I lördags efter jobbet så åkte vi ju till Ö-vik och helgen var kanon trevlig, vi fick rå om Lisa och vi åt god mat och pratade en hel del... Brukar lätt bli så när vi är i farten men i lördags vart det ganska mkt deeptalk... Trots att vi kännt varandra ganska så länge så är det mkt som vi inte vet om varandra och det är fantasktiskt att vi har sånt förtroende för varandra att vi kan säga det oxå... Väldigt intressant och trevlig helg, som vanligt..;o) Och tack Lisa för den helt superba maten!!! Det tillbringades en hel del tid med valparna såklart, mest för Camilla men jag kikade ner några ggr jag oxå... Det är så häftigt nu när dom börjar ta för sig lite mer och man kan urskilja att dom har egna personligheter, jag har fortfarande inte hittat en favorit tjej, dom är så söta alla fyra... Vi får vänta och se var Lisa får ut av de tester hon brukar göra med dom... Hon tar med dom en och en in i ett rum och ser efter vad dom har för sig, hon leker lite med dom och kollar hur dom löser olika situationer som dom ställs inför... Vi kommer att åka ner på tisdag den 1/5, då har dom hunnit bli en vecka äldre och vi lär väl inte känna igen dom...;o)
När vi åkte hem i söndags så lämpade Camilla av mig på busstationen och jag tog bussen upp till Skellefteå, det var dax för 3 dagars Fackutbildning... Det är ganska jobbigt att sitta still i tre dagar och bli proppad med information... Men denna gång var det verkligen intressant, vi pratade om lön och anställning... Sånt som är viktigast för oss alla... Vi har en väldigt bra grupp och vi diskuterar och frågar mkt, vilket gör att man får exempel från verkligheten hela tiden... Lättare att lära sig då tycker jag... På kvällarna umgicks jag med mamma och vi sydde färdigt gardinerna till vårt kök, ja mamma sydde och jag hjälpte till att nåla emellanåt.. Är inte så haj på att sy och tycker väl inte att det är så kuligt heller, men hon är duktig min mamma och gardinerna vart kanonfina!! Tack för det mamma, vad skulle jag göra utan dig?!? Iaf vara ett par köksgardiner fattigare...;o)
Fick åka hem med 2 tjejer, var av den ena bor i Sävar, så det passade ju bra och jag kom hem tidigare än jag gjort om jag hade åkt buss.... När jag kom hem satt jag upp gardinerna och sen åkte jag in till Apoteket och hämtade medicinen som jag skulle ha till min tarmrensning... På kvällen åt vi och såg fotbollen hos Per, pappa var oxå där... Synd bara att det blev förlust, men man kan ju inte få allt...
På torsdag morgon kl 7 var det dax för första dosen Phosforal, det måste verkligen vara det mest avskyvärda man kan dricka... Nu vet jag inte hur syra smakar men det kan inte vara nån större skillnad... Oftast när man ska dricka nått som är äckligt så kan man bara ta ett djupt andetag och sen svepa det, går inte med denna fasansfulla dryck... Gör man det så kommer allt upp igen och det får ju inte hända... Så torsdagen gick i fastans tecken, det var nyponsoppa, saft, isglass och ännu mer saft... Vart tyvärr ingen prommis med Java då jag inte kunde vara längre bort än några meter från en toa... Vi får ta igen det på lördag, då blir det bara jag och hon... Mysigt!!
Så idag var det dax för den hemska coloscopin... Det enda braiga med den är att man får smärtstillande och lugnande, annars så kan man ju lätt vara utan den... Men det är ett måste då jag har Ulcerös Colit och med åren så kan de ge cellförändringar i tarmen, så vartannat år får jag göra denna undersökning för att utesluta det... Så till syvene och sist så är det ju en bra grej, men jag behöver inte tycka att det är kul för det... Undersökningen gick bättre än den gjorde förra gången och det gjorde inte alls lika ont, hoppas att det berodde på att jag fick mer morfin... Bror både skjutsade dit mig och hämtade mig när det var klart... Mådde inte så där jättebra efteråt och när jag kom hem så kom de tre skorporna jag åt på sjukhuset upp... Vart lite orolig men mamma sa att man kunde må illa av medicinerna jag fått... Sen sov jag resten av eftermiddagen och fick inte i mig nått förrän vid 17-tiden, då åt jag en macka... Till middag lagade Camilla potatisgratäng och kött, jag kunde dock inte äta så mkt men det var gott som tusan...;o)

Nu när jag har uppdaterat vad jag har gjort så ska jag gå och lägga mig... Är faktiskt ganska trött trots att jag sovit mest hela eftermiddagen, men det kan ju bero på att kl snart är 02:00.... I morgon blir det en prommis med Java, distansen avgör min mage... Hoppas den är oki, har saknat promenaderna med henne... Efter det så blir det först fotboll och sen hockey, VM har ju börjat i dag och i morgon spelar Sverige sin första match mot Italien...

Godnatt och sov så gott!!!

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor