Blogg gratis Logga in

Mina tankar

28 Apr, 2007

minatankar | 28 Apr, 2007 | Liverpool FC | (831 Läst)

Inför Portsmouth-Liverpool

Ska börja med att gratulera killarna till vinsten i FA Youth Cup, för andra året i rad... Vinsten kom på Old Trafford efter straffar... Hoppas att det är ett gott omen inför framtiden!!!

Okej... Så var det liga match igen, det är tvära kast... Denna match är jag ganska säker på att vi inte vinner och om jag ska vara ärlig så känns det som att det kvittar... Jo då jag står bakom mitt lag i vått och torrt, men om jag måste välja mellan att vinna mot Portsmouth i en betydelselös ligamatch eller gå till final i CL... Valet är inte så svårt om ni förstår...;o) Sen är det nog så att killarna har tankarna på matchen till veckan och jag vet att jag är tjatig, men motivation slår alltid klass... Jag hoppas och tror att Rafa vilar en del spelare och låter ungtupparna får visa framfötterna... Därför blir det ännu svårare denna gång att pricka startelvan, men jag ska som vanligt göra ett försök...

En vild gissning:

Dudek
Arbeloa, Hyppiä, Palletta,Riise
Andersson, Sissoko, Zenden, Gonzalez
Fowler, Bellamy

Bänken: Padelli, Agger, Alonso, Pennant, Kuyt

Jag chansar vilt och lär ha fel på de flesta platser, men jag ser gärna att Carra får vila helt så även Reina och Gerrard... Alonso kanske ska spela men att få honom skadad vore inte bra... Möjligtvis så kanske det blir fler unga som är med, men jag skulle gärna se denna Paul Andersson in action... Nåväl, den som lever får se... Ska iaf som vanligt bli trevligt att titta på fotboll i helgen...;o)
Resultatet då... Jag tror att vi förlorar med 2-1, målet gör Fowler...

YNWA
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor