Blogg gratis Logga in

Mina tankar

21 Apr, 2007

minatankar | 21 Apr, 2007 | Liverpool FC | (823 Läst)

Inför Liverpool-Wigan

Nu haglar verkligen matcherna som spön i backen... Kul som f-n!!! Denna gång är det Wigan som ska springa in på Anfield och förhoppningsvis misslyckas att rubba oss... Wigan har spelat 15 matcher mot topplagen dom senaste säsongerna och förlorat alla... Oss har dom inte gjort mål på i ligan... Statistikens makt är stor så då borde inte eftermiddagens match vara några som helst problem... MEN... Wigan slåss för att slippa nedflyttning och som jag har sagt tidigare, motivation slår klass.. Nästan alltid... Om jag ska vara ärlig, och det är jag ju jämt, så kommer det inte att bli nått problem för killarna... Vinner vi matchen idag så är vi definitivt säkra på en plats i nästa års kval till CL, så även våra killar har ju nått att spela för... Så nu hoppas vi på det så att Rafa och killarna helt kan koncentrera sig på CL och slå ut Chelseas ryssar ur turneringen... Det skulle sitta så skönt!!!
Med tanke på att Rafa är lite svår att läsa av så är jag lite osäker på hur han har tänkt sig denna match... Möjligtvis att han tänker på att vila så många nyckelspelare som möjligt så dessa är fräscha till matchen på onsdag... Alonso vilade sist så det kan tänkas att han är tillbaka i startelvan denna match och att han ist vilar Gerrard, om han nu vågar... Sen är det inte helt otroligt att även Riise får sitta och titta på i dag... Den som lever får se..;o)

Så här skulle iaf jag ta ut laget:

Dudek
Finnan, Hyppiä, Agger, Arbeloa
Pennant, Sissoko, Alonso, Gonzalez
Bellamy, Fowler

Bänken: Reina, Carra, Gerrard, Zenden, Kuyt

Denna elva är helt uttänkt med matchen mot Chelsea i bakhuvet... Så många fräscha spelare som möjligt tack... Sen är det bra att spelare som inte har spelat så mkt får lite matchtid.. Nu blir nog inte elvan denna för jag misstänker att Rafa vill "döda" kampen om CL platserna och köra med bästa laget... Men som jag skrev tidigare, han är svår läst den gode Rafa...
Vinst blir det hur som och siffrorna skrivs till 3-0... Målen görs av Bellamy, Pennant och Kuyt..

Det finns dock en liten hake för den säkra segern och det är att jag ska se matchen i Ö-vik.. Historien är den att så fort jag ser en match i Ö-vik så går det åt pipan... Nu är jag ju lite skrockfull, så jag har en liten oro i magen... Men jag får väl sitta på en annan plats i soffan så kanske det ordnar sig..;o)

YNWA
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor