Blogg gratis Logga in

Mina tankar

19 Apr, 2007

minatankar | 19 Apr, 2007 | Mina tankar | (907 Läst)

En stressfri dag

Idag fyller världens bästa kennelmamma år... Grattis Lisa på födelsedagen!!!

I morse efter jobbet så åkte jag förbi pappa och han hjälpte mig att dra åt muttrarna på däcken, bytte däck i går och mitt fälgkors är helt slut och klarade bara av 3 ½ däck... Så nu blir det att köpa nytt fälgkors, eller önska sig ett när man fyller år...;o) Gick iaf bra att byta däck, första gången som jag gjorde det helt själv... Tidigare har jag haft moraliskt stöd av pappa och han har satt domkraften på plats och assisterat... Men nu gjorde jag det själv och är såååå stolt.. Heja mig!!!
Jag sov till 13 idag och sen mojsade jag ner mig i soffan och kollade på OC, Grey's och satt en stund vid datorn... Till slut så tog jag mod till mig och svidade om till joggingkläder, till Javas stora förtjusning... Vi var ute en timme, joggade, powerwalkade om vartannat och det var riktigt skönt... Andningen fixade det och ingen var gladare än jag, möjligtvis Java då...;o) När vi kom hem så var det dax för lite upprensning här hemma... Där fick jag däremot ingen hjälp av Java, hon krachade innanför dörren och låg där tills kl var 20 och hennes mat klocka började ringa... Sen har det vart fotboll för hela slanten... Mitt kära LFC spelade hemma mot ett lag vars namn jag inte kan stava till... Måste vara skitjobbigt för deras supportrar att måsta tänka på varje gång dom ska skriva vilket lag dom håller på... Eller när dom ska säga det, för det är ett svårt namn att uttala oxå... Boro kallas dom för iaf och det är kanske det som supportrarna säger och skriver, det skulle iaf jag göra...

I morgon så åker jag och min bror till IKEA, Per fick ett presentkort när han köpte köket och kan göra av med 7 lax.. Sen ska jag köpa lite småsaker till de nyrenoverade rummen, överkast, lampor och sen så ska jag kolla om dom har tyg till ett överdrag till Acctas bur... Ska hur som helst bli urmysigt, jag gillar IKEA... Ska även in till Biltema och köpa batteri till moppen så jag kan börja köra den nån gång...

Dax att gå och möta John Blund, upp tidigt i morgon och nu är det slut med tankar i mitt huvud...
Godnatt gott folk..

//Åsa
Kommentarer

 1. Hallå hallå!
  Tack för kommentaren i bloggen.
  Angående mitt tålamod; jag har lättare att "behålla lugnet" framför datorn, eftersom jag ogärna skriver slarviga inlägg och därför känner att jag måste tänka igenom vad jag skriver hela tiden...face to face kan jag nog lätt låta munnen styra det hjärnan tänker - men kanske inte alltid borde säga. :)
  Har kommit på säkert hundra saker till jag borde skrivit i den bloggen, delvis det du själv skrev i kommentaren - att det är lustigt att HON gått ur kyrkan medan det ju egentligen borde vara tvärtom, så att säga...
  Nåja, jag ska nog lämna det hela så länge - om det inte dyker upp fler trångsynta inlägg jag känner att jag måste kommentera. :)

  Resan, ja - visst är det fantastiskt!
  Jag hade helt ärligt hoppats på en t-shirt (eftersom jag skrivit om hela tävlingen i bloggen och tyckte att det kunde vara kul att ha något att visa upp för mina vedermödor i spinningsalen) och blev mer eller mindre nollställd i hjärnan när de ringde och berättade att jag vunnit resan!
  Va f... Sånt händer ju bara inte! :D

  Har precis kommit hem från mitt andra, av tre på raken, nattpass så nu ska jag ta och äta lite frukost - och sedan sjunka ner i soffan framför en dvd eller nåt.

  Ha det så bra - å hälsa tillbaka till frugan!
  //Micke

  Skrivet av Micke — 21 Apr 2007, 09:04


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor