Blogg gratis Logga in

Mina tankar

04 Apr, 2007

minatankar | 04 Apr, 2007 | Mina tankar | (829 Läst)

Gästrummet klart!!

Yes!! Nu är golvet, listerna och möblerna på plats i gästrummet... Det är fortfarande några små justeringar kvar att göra men dom är inte gjorda pga att materialet inte är inköpt.. Det är två lister som ska sitta på varsin sida av garderobskomplexet, hade först tänkt att måla de gamla men så var dom så fula och trasiga att vi bestämde i sista stund att köpa nya... Sen ska dörren på plats... Har börjat lite smått i hundrummet, lagt ut täckpapp på golvet och tagit bort allt som ska tas bort såsom lister, fönsterbräda m.m... Hade tänkt fortsätta i dag när jag kom från jobbet, men jag orkade helt enkelt inte... Har vart hur mkt att som helst att göra på jobbet idag så efter middagen så tog jag med min vindruvs korg och gick upp i tv-rummet och kollade lite fotboll... Nu är Camilla ledig i fyra dagar så hon ska styra upp det där lite och jag ska jobba på när jag kommer hem från jobbet... Jobbar hela påskhelgen förutom på måndag, så det blir skönt klirr i kassan... På måndag är det meningen att vi ska tapetsera och då kommer även mamma och ska umgås med oss hela dagen... Då får hon styra och ställa lite, hon kan inte tapetsera så bra men hon vet hur det ska se ut...;o)

När jag kom hem från jobbet idag så vart jag glatt överraskad när jag öppnade dörren... Som vanligt så hoppar Java ut genom dörren och man får lov att mota in henne så att hon inte ska springa ut... Idag hann jag inte riktigt med och hon for iväg en bit ut på uppfarten... När jag vänder mig om så ser jag hur en hund med matte kommer och går på vägen... Jag fick panik för jag var 100% säker på att Java skulle springa fram och skälla... Oron visade sig vara helt obefogad, samtidigt som jag fick tag i henne så vänder hon sig bara om och går in!!! Raggen var påslagen men hon struntade helt sonika i den där hunden... Gissa om det vart klang och jubelföreställning när jag stängt dörren?!? Snacka om stolt matte, bra jobbat Liten!!!

Igår hände nått kuligt... Camilla skulle åka till jobbet och kollade ut genom fönstret och på grannens bro satt en liten ekorre... Ni kan läsa allt och se bilder på hennes blogg...

Det blåser orkan ute, eller det låter åtminstone som det så vi får väl se hur mkt man får sova inatt... Jag ska iaf försöka nu, genast...;o)

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor