Blogg gratis Logga in

Mina tankar

04 Mar, 2007

minatankar | 04 Mar, 2007 | Mina tankar | (816 Läst)

Nattjobb

Sitter på jobbet och försöker göra mitt bästa för att hålla mig vaken... Det går ganska bra faktiskt, jag har precis fikat och fått upp blodsockret lite..
Annars har det inte hänt så mkt... Jag har målat lite till, så nu har jag bara baksidan av tre garderobsdörrar kvar att grundmåla och sen kan jag börja måla på "riktigt"... Jag sov en stund på eftermiddagen och när jag vaknade så hade min fru gjort mat till mig... Käkade framför tv:n och kollade in början av Andra Chansen för att sen bege mig till jobbet.. Såg klart det på jobbet och det vart Sonja Aldén och Sanna Nielsen som gick vidare, de var bäst.. Fast jag gillar ju Uno och Irma oxå, men dom fick jag offra för jag ville heller att Sonja skulle gå vidare... Camilla hade ringt och röstat 13 ggr på Sonja... haha... Så nu är den stora finalen nästa lördag och det ska bli mkt intressant, bara inte Anna Book vinner så är jag nöjd...

Väntar på att 5-milen ska börja, hinner se i nån timme innan jag slutar.. Hoppas det går bra för Sverige och att det blir nån medalj... När jag har sovit klart så ska jag, Camilla och Java gå en promenad... Det var längesen som vi gjorde det alla tre, hoppas att det blir lika fint väder som det varit idag.... Eller igår kanske man ska säga, kl är ju 04:22...;o) Det är alltid skönt att röra lite på sig när man suttit inne hela natten och sen sovit hela dagen, ska nämligen jobba söndag natt oxå och då behöver jag iaf få åtta timmars sömn.. Jag känner sig inte lika utvilad när jag sover på dagen, känns som att jag skulle behöva det dubbla egentligen... Fast nu är det ju ljust till strax efter fem och det är så skönt när det börjar gå mot vår... Längtar till sommaren!!

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor