Blogg gratis Logga in

Mina tankar

03 Feb, 2007

minatankar | 03 Feb, 2007 | Mina tankar | (800 Läst)

Rookie of the year


Jagger springer på de evigt gröna ängarna.

Idag har det hänt nått kuligt!! Jag och Java blev Rookie of the year... Det är ju fränt som fan...:o) Varje år i samband med årsmötet på Brukshundsklubben så utses det ekipage som aldrig nånsin, varken föraren eller hunden, tävlat... Då får man skicka in sitt resultat och hoppas på det bästa.. Camilla hade skickat in det för oss, tack så mkt älskling!! Trodde aldrig att det skulle bli vi med tanke på att vi hade endast 10 poäng till godo, men antingen så hade inte så många skickat in eller oxå var vi helt enkelt bara bäst... Spelar lixom ingen roll för vi har vunnit vår första pokal, synd bara att jag ej var där och tog emot den.. Jag gjorde en Zlatan helt enkelt... haha... Nä skämt och sido, jobb och fotboll kom i första hand... Sen i motsats med Zlatan så visste inte jag att jag skulle få pris.. ;o)

Däremot så har det även hänt nått tråkigt... Javas bror Jagger finns inte bland oss längre... Hans framben orkade inte mer, det växte snett och han fick mer och mer ont... Det är så hemskt när en annars helt frisk hund inte har möjlighet att leva sitt liv fullt ut... Blir så nära oxå när det är en hund från samma kull som Java som man har följt sen dom låg i Mamma Millas mage... Jagger har ju bott hos Kennelmamma Lisa fram till för kanske ett år sen oxå så man har ju haft honom kring sig... Sista tiden fick han iaf spendera som polis och det tyckte han om!! Hoppas att du har det bra nu Jaggan och att benet är friskt och att du får göra det som du tycker mest om, springa...

Sen har det ju vart Melodifestivalen oxå... Mitt absoluta favorit program... Jag sitter som bänkad varje lördag och tittar... Tycker dock att det inte är lika bra längre, inga direkta schlagers, sångerskor och sångare som man undrar hur i hela friden dom har kunnat komma dit... Oftast så brukar jag tycka att svenska folket gör sitt jobb bra, men i kväll visade dom sig inte från sin bästa sida.. Den enda låt som var en schlager var förvisso Anna Book's låt.. Men den var ju kass!!! Att Tommy Nilsson gick vidare var helt på sin plats då låten både var bra och hade en kanonfin text.. Men att inte Andersson och Gibson gick vidare var ren och skär skandal!!! Den helt klart bästa låten i hela starfältet, och ja jag röstade på den så därför har jag rätt att klaga... 6 ggr ringde jag!! Att dom inte ens gick till andra chansen utan den platsen tog Elin Lanto... Jag har inte nått emot henne, men låten var ju katastrof... Tyvärr så röstar nog folk mer på namnen än på låtarna.. Sen kan man ju undra hur f-n gruppen som var med ens kunde få vara med (kommer inte ens ihåg namnet).. Tur för dom att dom inte spelade framför IDOL-Juryn, för dom hade blitt sågade vid fotknölarna... Inte en ton satte dom rätt, t om jag skulle ha klarat det bättre själv.. Jo det är sant!! Precis när Luuk ropade upp att Anna Book gick vidare till final så bytte jag kanal och det brukar inte höra till vanligheterna... Jag trodde att det värsta var över vad gäller Melodifestivalen, då ringer mamma och berättar att Kristina Lugn ska vara med nästa vecka... Allvarligt talat!!! Va f-n är det som händer med mitt kära Melodifestivalen?? Jag hoppas nu verkligen att till slut så blir det bra iaf, att rätt låt vinner...

Jag är iaf väldigt stolt och glad över min och Javas fina pokal... Vi är värda den efter allt slit... Grattis till oss!!! Detta gör att jag känner mig ännu mer sporrad att fortsätta träningen... Ska ju oxå tilläggas att Camilla och Zelda fick detta priset efter deras första tävling... Så vi för traditionen i familjen vidare... Kul!!

//Åsa
Kommentarer

  1. Rookie of the year?! Jejj! Ni e ju ba bäst alltså ;) Va? Melodifestivalen? Det har jag heeeelt missat! Få väl kolla det jag missat på nätet då, för jag antar att annars hänger man inte me i snacket på jobbet imorrn!

    Skrivet av Sanna på jobbet — 04 Feb 2007, 08:44

  2. GRATTIS till pokalen! Vad häftigt! Fortsätter det så här så får du skaffa ett snyggt skåp dit du kan sätta alla pokaler ni kommer plocka! :)
    Melodifestival - vad är det? Går den att äta? ;)

    Skrivet av Inger — 04 Feb 2007, 10:26


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor