Blogg gratis Logga in

Mina tankar

30 Jan, 2007

minatankar | 30 Jan, 2007 | Mina tankar | (892 Läst)

Fotografering


Java i Bäcksjön.

Idag så tog vi sovmorgon och klev inte upp förrän strax före elva.. Camilla har hostat så mycket i natt och då hon är så tjurig och inte kunde ta hostmedicin igår så tycker jag bara lite synd om henne... Hennes hostningar tränger in i märg och ben och hon skulle ju må så mycket bättre om hon tog lite bisolvon, vi oxå...Till slut så lönade sig vårt tjat och hon tog till slut sin medicin, duktig flicka...

Promenaden tillbringade vi i Bäcksjön (ligger någon mil utanför Umeå). Det var några minusgrader och solen tittade fram så det var riktigt skönt...Den nya kameran hade vi ju förstås med oss och det var kul att testa denna nya tekniska grej... Vilken kamera!! Vi har även köpt ett minne på 1GB vilket gör att vi kan ta över 1000 bilder och då slipper vi att lägga över bilderna till datorn så ofta... Det är iaf en riktig bra investering för framtiden och vi kommer att ha mycket nytta av den...

Linn och Per är här i veckan men jag har inte hunnit träffa Linnsan än, hon låg och sov när jag kom från O'learys igår kväll och i kväll är hon hos farfar... Ändock så har jag en Linn historia som jag ska dela med mig av:
Igår innan vi skulle åka till stan så kom jag på att jag skulle ju ha med mig Liverpools medlemskort, man får nämligen rabatt på O'learys om man är medlem i svenska supporter föreningen... Jag hittade det ingenstans där jag kunde tänka mig ha lagt det, Per och Camilla visste inte heller vart det var... Till slut så hittade vi det i Pers rum och förstod att det måste ha varit Linn som vart framme... Senare på kvällen så frågade Per henne:
"Du vet fasters Liverpool kort som du lekte med, vart tog det vägen?" Hon funderade en stund, tittade på Per och sa: "Du har väl slarvat bort det?!?"
Haha... Hon är för rolig... Man undrar vart hon får allt i från...

Nä nu ska jag göra lite varma mackor till min fru och min inneboende bror och sen är det dax att ladda upp inför matchen...;o)

//Åsa
Kommentarer

  1. Hallojs! Fin blogg sida du fixat! Tack för igår....det var en trevlig pubkväll med trevligt sällskap. Jag är imponerad av bilden på Java vilken kvalitet! Ja både kameran o hunden, fniss.
    Nu väntar bädden! Kram

    Skrivet av Harriet — 31 Jan 2007, 00:37


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor