Blogg gratis Logga in

Mina tankar

28 Jan, 2007

minatankar | 28 Jan, 2007 | Mina tankar | (843 Läst)

Sparkåkning, städning & fotboll

Idag har jag utmanat min förkylning ordentligt.. När jag klev upp och såg vilket fint väder det var (-10 och strålande sol) bestämde jag mig för att jag skulle anstränga mina luftvägar lite så jag tog fru, hund och spark och begav mig ut... Det måste ha sett rätt dråpligt ut där vi drog fram... Camilla sparkade, jag satt på sparken och Java drog oss... Vilken fart vi fick upp!!! Ska ju även tilläggas att Camilla är från Göteborg och spark hör väl inte direkt till vanligheterna., riktningen var inte alltid rakt fram om man säger så... Skulle vara härligt att se Java framför en duktig skidåkare, tyvärr så har ju inte jag dom kvallitéerna men jag kanske kan lära mig... Det var iaf riktigt kul idag och ett bra sätt att motionera Java under vintern tills jag lärt mig det där med skidorna.. Tur att man har en fru som hellre sparkar än sitter på sparken för mina lungor hade nog inte fixat att sparka några längre sträckor idag... Java såg inte riktigt nöjd ut när vi kom hem men senare visade det sig att hon var hungrig och när hon väl fått sin älskade mat så däckade hon... Så nu har vi fått blodad tand och det blir definitivt fler sparkuppdrag!! Måste dock köpa en riktigt dragsele till henne så att hon inte drar sig sne...

Sen var det dax för städning och snacka om snabbstädning, tänkte att vi skulle köra på medan vi hade ångan uppe.. Och det var tur det för sen efter det så har det inte blitt så mycket mer än framstupa sidoläge... Vi ville ju att det skulle vara fint till Per och Linn kommer i veckan så vad gör man inte...
Känns inte som att förkylning blivit så mycket sämre så kroppen antog väl min utmaning och fixade den...

Eftermiddagen har bestått av pizza och fotboll, mycket bättre kan det inte bli... Dock inget Liverpool idag heller men som sagt killarna laddar för mötet mot West Ham och har det säkert bra dom oxå.. Kanske slank det ner en och annan pilsner till maten idag... ;o)
Fotboll är ju alltid kul att titta på men det är jobbigt att det finns så få duktiga kommentatorer... Visst det kanske inte är så lätt att sitta och kommentera en match i tv, jag vet inte för jag har aldrig testat... Men här är det killar som har det som jobb, visst borde dom klara det bättre än vad dom gör?!? Något som verkligen stör mig är när dom ska lägga tankar och känslor i spelarnas hjärnor och hjärtan.. Eller försöka översätta vad dom säger till varandra och till domarna det är så urbota dumt så det borde bötfällas.. Kan ju faktiskt inte vara så svårt att hålla sig till att kommentera spelet... All sport borde egentligen gå genom SVT för där har dom de bästa kommentatorerna och experterna... Vet faktiskt inte vilken kanal som har de sämsta men med tanke på att Åke Unger är på viasatsport så får det bli dom... Grattis viasat ni har sämst kommentatorer, trots att ni har ett ess som Hysén i rockärmen... Själva spelet då? Nja så där, såg på håll att Chelesa spöade gamla storlaget Nottingham programenligt med 3-0.. Arsenal hade svårt mot Bolton som vanligt och fick 1-1 och det gör ju inget att dom får en till match att lägga in i sitt spelschema... hihi...Barcelona hade 1-1 hemma mot Celta tills domaren i den matchen bestämde sig för Barca behövde en straff och så var det 2-1, sen vart det 3-1 av bara farten... Så nu är det bara en match kvar för idag Betis-Valencia..
Min fru gillar inte direkt dessa helger med många matcher men hon står ut och det ska hon ha en eloge för... Jag är nämligen inte så närvarande under dessa matcher... Synd för henne bara att det är match mitt i veckan till veckan och att snart Champions Leauge drar igång igen..;o)

//Åsa
Kommentarer

  1. Hejja Barcelona!!!! hihihi

    Skrivet av Frugan — 28 Jan 2007, 22:17


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor