Blogg gratis Logga in

Mina tankar

28 Jan, 2007

minatankar | 28 Jan, 2007 | Presentation | (985 Läst)

Vem är jag??

Jag vid baren på The Park
Jag i baren på The Park i Liverpool

Då var det det här med presentation då... Ganska svårt men väldigt intressant att få veta vem som är personen bakom allt detta svammel. Åsa heter jag och bor i ett hus tillsammans med min fru Camilla och vår schäfertik Java. Huset är beläget i ett litet samhälle som ligger nästan 2 mil ifrån Umeå, Sävar. Vi har bott här sedan Juni-06 och just nu så går den mesta tiden åt att få det som vi vill ha det, det tar tid men till slut så.

Jag har två stora intressen.. Eller nä jag har ett STORT intresse och sen har jag ett stort intresse. Det STORA intresset är fotboll och då Liverpool FC i synnerhet och det stora intresset är hundar. Jag tränar och tävlar med Java i bruks och hon är det första hunden som jag tränar med så jag är ganska grön, men vi har väldigt kul tillsammans.
Men både hundträning och huspyssel får stå tillbaka då det vankas fotboll, för när Liverpool spelar så finns det just inget annat än det. Möjligtvis en kall Carlsberg då..

Linn är min brorsdotter och hon är en fantastisk underbar liten människa. Jag har sagt att det kommer att gå bra för henne i livet med tanke på att hon har ärvt sin pappas utseende och sin fasters personlighet....;o)
Kommentarer

 1. *skrattar*
  Här var det inge många rätt. Liverpool FC måste vara en återvändsgränd. Manchester United skall det heta. Bara Manchester United. Sen var det val av hund. Två tjejer skall väl inte ha schäfer. Det är en livsfarlig kombination. Det hade varit bättre med en pudel av mindre slag. Toypudel hade jag rekommenderat.

  Nä, nu var jag elak. Det är klart att ni skall ha schäfer även om jag valde en betydligt mindre hund för tio år sedan. Jag har en Irländsk terrierfröken som heter Maia. Hon växte upp med sju rottisar så hon har en del ”fotbollsskador” som börjat göra sig påminda nu när hon börjar bli, om inte gammal så i alla fall äldre.

  Det här att du berättar i några ord att du ”bor i ett hus tillsammans med min fru Camilla” tycker jag är tufft. Jag misstänker att ni kommit ut även i bygden. Det är ju inte så lätt i många fall. Jag har haft en del med RFSL att göra, i tjänsten skulle man kunna säga. De skrev en artikel om mig.

  För några år sedan ”snodde” Jon Voss en artikel av mig och såg till att ett referat av artikeln publicerades i QX. Jävla buse :-)

  Men skit samma.
  Jag önskar er ett gott liv trots att du är Liverpolare och att ni har schäfer :-)
  mvh Max Hobstig

  Skrivet av Kvartermästaren Max Hobstig — 12 Feb 2007, 19:25

 2. Hej igen!
  Bara MÅSTE försvara ert val av hund! Ett bra val tycker jag eftersom jag anar att du är en tuffing som vet vad du gör! Kör hårt med hunden, hon är vacker och jag hoppas att hon kan ge er några härliga valpar i framtiden!
  Ha det gott/ Maria

  Skrivet av maria winberg — 26 Mar 2007, 10:46

 3. Nu när vi vet hur jaulen blev till jul och Odin blev till tomte så får vi aldrig glömma hundarna.

  Därmed önskar jag alla hundar, från schäfer till foxterrier och alla deras mattat och hussar en riktigt GOD JUL etc etc :-)

  Skrivet av Fialotta Carleman — 20 Dec 2008, 09:27


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor