Blogg gratis Logga in

Mina tankar

30 Jan, 2015

minatankar | 30 Jan, 2015 | Mina tankar | (692 Läst)

Värsta veckan på året

Då var den här igen, veckan som jag verkligen bävar för.. Inte så att jag går och gruvar mig hela året men när den väl börjar närma sig så knyter det sig i magen.. Varenda sekund, varenda minut och varenda timme på varje dygn i en vecka.. Jag kommer ihåg allt som om det var igår.. Helt galet egentligen..

Detta år har det ändå gått hyfsat bra.. Vanan är väl en anledning men även att jag fick spendera början av veckan med min fru.. Vi var lediga tre dagar tillsammans och gjorde sånt som vi tycker om att göra.. Träna, promenera, prata, umgås och framförallt skratta.. Det är viktigt för mig att allt inte bara blir sorgligt, det är ju redan sorgligt.. Det är riktigt jävla sorgligt och jag kan bara höra hur brorsan sitter (vart han nu sitter) och säger: Men förihelvete, ge dig nu!! Gör nått kul i stället, gör nått som du mår bra av.. Jag klarar mig..

Jag behöver glädje i mitt liv, jag behöver folk omkring mig som får mig att må bra och jag behöver tänka på mig.. Jag kan inte sörja för mycket, jag kan inte låta mig sjunka ner i det mörka hålet som min sorg innebär.. För gör jag det då kommer jag inte att komma upp igen.. Det kanske inte är rätt väg att gå, det kanske kommer att bita mig i arslet om några år men jag måste få göra så här nu.. Jag måste få unna mig att må bra mitt i alltihopa och inte ha dåligt samvete för det.. Och det är det som är det sjuka i det hela för mitt uppe i denna helvetesvecka så mår jag rätt bra! :o)

Vi har hittat nya vänner som vi umgås med och som ger oss så mycket som vi har saknat under några år.. Jag tänker njuta av det och jag tänker njuta av att träningen går så bra och att jag har funnit en rutin i den som jag inte har haft på länge..

Jag tänker att jag ska leva för två, jag ska leva och uppleva både bra och dåliga saker för oss båda.. Men oj vad jag saknar honom och hade önskat att jag fick leva livet tillsammans med honom i stället.. Jag tänker dock inte låta denna sorgen dra ner mig i det svarta hålet, jag vill inte men framförallt så kan jag inte..

Veckan kommer att mynna ut i den 1/2.. Årsdagen, jävla skitdagen! Men den kommer att passera och då är det ett helt år till nästa gång! Ett helt år att utvecklas, skratta, gråta, må bra på och umgås och lära känna dessa fantastiska människor som kommit in i våra liv..Jag ser framemot det!

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor