Blogg gratis Logga in

Mina tankar

20 Sep, 2013

minatankar | 20 Sep, 2013 | Mina tankar | (1041 Läst)

Pepp

Galet vad natt jobbet fuckar med min sömn, speciellt när jag ska vända dygnet tillbaka.. Igår natt sov jag två timmar och i natt har det nog blivit hela tre..:o) Inte så mycket att göra åt utan jag får göra något av timmarna i stället..

Min väg mot en bättre människa går långsamt framåt och igår fick jag mig en rejäl boost.. Har vart inne i ett par dagar med tvivel och frustration men i går fick jag mig en pepp efter en härlig eftermiddag med en nära vän.. Det känns så härligt när det är någon som tror på mig och bekräftar att jag är på rätt väg.. Som inte dömer eller lägger in egna värderingar och förutfattade meningar utan bara ger sina visa råd och pushar! Det är precis det jag behöver just nu! Tack! Du betyder så mycket för mig och jag är fantastisk glad att jag har dig som vän..:o)

Som sagt kan man inte sova så får man tänka och planera i stället, vilket jag har gjort.. Jag har kommit fram till en hel del bra grejer som jag ska ta mig för och det känns jäkligt bra.. Det blir nog en del förändringar inom sinom tid och när dom tankarna och funderingarna har tagit en annan form och jag kan bekräfta mer så är ni dom första att få veta.. Men just nu så är allt bara tankar och beslut tagna i mitt huvud och egentligen inget konkret..

Om ni inte redan har förstått det så har jag även en fantastisk fru som stöttar mig igenom allt det jag just nu går igenom.. Det betyder allt för mig och jag skulle inte klara detta utan henne.. Tänk så mycket vi har gått igenom tillsammans! Hon betyder så oerhört mycket för mig och den kärlek jag känner för henne går inte att i ord beskriva..

Du och jag mot världen älskling!!

Truly Madly Deeply..

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor