Blogg gratis Logga in

Mina tankar

07 Maj, 2013

minatankar | 07 Maj, 2013 | Mina tankar | (405 Läst)

Vänner för livet

Även om jag på nått sätt redan visste det så har dom senaste dagarna bevisat för mig så mycket jag har fått på köpet när jag köpte Java för 10 år sedan.. Fantastiska upplevelser och lärdomar som jag kan ta med mig i relationer med andra människor.. Hur simpelt allt kan vara, varför krångla till det lixom..

Men framförallt så har jag fått vänner för livet, vänner som verkligen bryr sig om mig och hur jag har det.. En kennelmamma som inte bara är en kennelmamma utan har blivit en av mina närmsta vänner, som har ställt upp inte bara när det gäller Javas väl och ve utan även när det gäller mig.. Som även påminde mig häromdagen om att cirkeln slutits..Jag ringde nämligen precis när Java hade fötts och låg i hennes hand, liten och blöt.. Jag ringde henne precis när Java lämnat oss.. Jag uppskattar hennes vänskap och hennes ärlighet och trots att Java inte finns längre så har jag en vän för livet..

Jag har fått lära känna en fantastisk människa i Eva, som inte bara får mig att skratta och må bra utan även hjälper mig på många andra sätt.. Att få höra, när man har tagit det svåraste beslutet någonsin, att hon är stolt över mig och att jag borde vara stolt över mig själv.. Det värmer så ofantligt mycket! Vi har gått igenom liknande saker i livet och även om vi kanske inte känner samma saker så är det så otroligt skönt att jag kan ringa henne när helst jag vill.. Hon är guld värd för mig!

Det är så många människor som har påverkat mitt liv på ett bra sätt genom denna fantastiska Raskabokennel.. Vi är som en familj och bryr oss om varandra.. Så mycket stöttning jag har fått när jag har haft det jobbigt med Java, många ord att ta med sig på vägen.. Så många värmande ord jag har fått vad gäller Java och även mig som matte..Jag nämner ingen så är ingen glömd.. Men ni vet vilka ni är och tack för att ni finns i mitt liv på ett eller annat sätt.. Ovärdeligt!!

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor