Blogg gratis Logga in

Mina tankar

07 Maj, 2013

minatankar | 07 Maj, 2013 | Mina tankar | (317 Läst)

Försäkring och allt annat

Ytterligare en dag har passerat, saknaden är densamma men nu har nog äntligen hjärtat hunnit med oxå.. Det är fortfarande lika tomt när bara en hund ska ha mat eller när hon inte ligger där hon brukar.. Men hjärtat har nog förstått nu att detta var det bästa för henne.. Inte det bästa för mig, men för henne.. Och det är ju det hundägarskap handlar om..

Jag är stolt över mig själv att jag var så oegoistisk att jag kunde hjälpa min älskade Java när hon som mest behövde mig.. Jag är stolt över att jag faktiskt höll mitt ord till henne och lät henne gå med värdighet.. Även om det var svårt så höll jag vad jag lovade.. Det känns bra!!

Idag så ringde jag då det samtal som på nått sätt gör det hela officiellt på nått vis.. Jag ringde och sa upp hennes försäkring.. Tårarna sprutade när jag hade lagt på.. Det kändes så definitivt, så oåterkalleligt.. Det gjorde ont..

Det är väl egentligen allt jag har orkat med att göra.. Matskålen står kvar, alla koppel, halsband, tjänstetäcken, spårlinor och spårselar hänger där dom alltid har gjort.. Jag orkar inte...Jag vill ha det kvar ett tag till.. Det får vara så.. Så länge..

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor