Blogg gratis Logga in

Mina tankar

18 Mar, 2013

minatankar | 18 Mar, 2013 | Mina tankar | (346 Läst)

Planering är bra men inte alltid genomförbar

Skitdag!! Usch vad jag inte gillar dessa dagar!! Dom kommer ju betydligt mer sällan nu än vad dom gjort förut men jag gillar dom inte mer för det.. Allt känns så orättvist och jag vill bara krypa ner i ett hål och försvinna..

Läst lite mer i min blogg idag och det slår mig ganska frekvent att jag känns så bekymmerslös på något vis.. Och det var jag ju kanske till viss del, det märks oxå att jag inte alls är samma människa längre... Detaljerna är annorlunda och fokus låg på något helt annat än vad det gör idag.. Det som dock sticker ut mest är vad mkt jag har glömt.. Saker som borde vara viktiga i mitt minne har bara försvunnit.. Märkligt vad som händer med en människa när man drabbas av en stor sorg..

Jag är glad att jag har hittat tillbaka hit så att jag får uppleva saker igen och minnas.. Minnas fina stunder med min älskade lillebror.. Förundras över hur jag tänkte och glädjas åt att jag får en del minnen tillbaka även om det smärtar..

Jag är en helt annan människa nu än vad jag var för fyra år sedan, kanske inte alltid till det bättre men jag jobbar ständigt med mig själv på ett sätt som jag vet att jag inte gjorde då.. Visst jag har mer ärr i min själ och mår jäkligt dåligt emellanåt men strävan är alltid att det ska bli bättre och förhoppningsvis är det ett tag tills jag får en sån här skitdag igen..:o)

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor