Blogg gratis Logga in

Mina tankar

17 Mar, 2013

minatankar | 17 Mar, 2013 | Mina tankar | (309 Läst)

Bloggproblem och en härlig promenad

Hade helt glömt bort vad bökigt det är med blogg och att det tar lite mer tid än vad det t ex gör med fejjan.. Där kan man bara lägga upp en bild direkt från telefonen direkt man har tagit den.. Men si det går inte, iaf inte på denna blogg.. Den ska redigeras så att den inte är så stor först och då måste jag först maila den från min telefon till en ny mailadress som jag nyss fixat.. Jag gör det säkert krångligt för mig, det är möjligt men nu får det bli så här.. Tänkte att det borde ju funka med sladd från telefonen till datorn men det går inte, vet inte vad jag gör för fel..:o) Nog för att jag är teknisk men tydligen inte så teknisk..;o) Men nu har jag iaf fått ordning på bilderna, hade för litet utrymme förut men admin har gett mig mer och det tackar jag för.. Fick lov att ta bort några gamla kort så ni som följt mig tidigare eller ni som är nya lär märka på några gamla inlägg att det saknas bilder där det borde vara sånna.. Jag ber om ursäkt för det men jag kan inte göra så mkt åt det, tyvärr..

Efter jobbet idag var jag både trött och hade lite magknip men efter att jag kommit mig ut i det fina vädret och tagit mig från jobbet till farsan för att hämta Linn, så kände jag att en prommis inte skulle vara så dum.. Sagt och gjort så åkte vi hem och hämtade dogsen och drog i väg mot skoterspåret... Ljuvligt var ordet.. Blåste lite förvisso, men vi kämpade på och var ute i en timme..

Som ni ser så hade vi det fantastiskt..:o) Det är ganska lätt att ladda batterierna när man är ute i denna fanstastiska natur.. Får man sen spendera den tillsammans med två springande hundar och en pratglad 9-åring som vart hos farfar i en och en halv dag, ja kan det bli bättre?!? Ja det är klart, en babblande snygg fru vid sidan om hade ju inte vart dumt..;o)

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor