Blogg gratis Logga in

Mina tankar

15 Jun, 2008

minatankar | 15 Jun, 2008 | Mina tankar | (1803 Läst)

Lång joggingtur

Igår hände det inte så mkt, jag jobbade till 13 och sen vart det ilfart hem... Jag hade så jävla ont i min vänstra axel och arm att jag höll bokstavligen på att svimma... Så när jag kom hem så tog min fru hand om mig, bäddade ner mig och gav min tabletter... Sen slumrade jag i nån timme och sen var det dax för mat och fotboll... Tyvärr så förlorade ju Sverige mot Spanien, men gjorde en fantastisk match... Gott så...

Efter det så vart det en tidig kväll, med tanke på att jag skulle upp och jobba kl 7.. Jag mådde mkt bättre i morse när jag vaknade, sen om det var "drogerna" som pratade eller om det bara kändes bättre.. Det förtäljer inte historien..;o)

När jag kom hem från jobbet idag så vilade jag en stund och sen så begav vi oss till skogen för att spåra och köra budföring... Spåret blev nog ganska så roligt för Java spårade som den gudinna hon är... Att vi hade två pinnar borta gjorde inte så mkt..;o)

Budföringen har vi ju haft lite problem med.. Men nu har jag kommit på en grej som jag ska göra och så får vi se om Java tar det som ett tecken på att det är budföring vi ska göra och inget annat... Idag gick det iaf bara bra och då låg Acctas spår alldeles bredvid vägen som Java sprang på... Bra jobbat Liten!!

När spåren och budföringarna var slutförda så var det dax att svida om till en joggingtur, denna gång bara med Java framför mig och det gick mkt, mkt bättre... Vi var ganska så långt ifrån Sävar och tanken var att vi skulle ta det lugnt... Så jag sprang i tio minuter och gick i fem, så varvade jag tills vi kom fram till Segasjön... Där mötte Camilla och Accta upp och Java fick bada och sen gick vi 40 min efter skoterleden... När vi kom hem så visade det sig att vi hade sprungit i 7 km... Bra jobbat tycker jag... Måste jag säga att jag är rätt slut i kroppen nu?!?;o)

Nu ska jag bara kolla klart på EM-magasinet och sen ska jag hoppa isäng, en renbäddad sådan... Mysigt... Imorgon ska vi passa Linn, dagis är stängt och vi var lediga så det passade ju bra... Var ett tag sedan vi träffade henne så det ska bli jätte roligt... Lydnadsträning ska vi oxå hinna med + en promis...Hoppas bara att jag inte har så mkt träningsvärk...

Tjingeling

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor