Blogg gratis Logga in

Mina tankar

13 Jun, 2008

minatankar | 13 Jun, 2008 | Mina tankar | (1797 Läst)

Ledig

Just nu så känns det som att jag bara jobbar varannan dag eller nått...;o) Nu har jobbat två dagar och så är jag ledig idag, sen jobbar jag lördag och söndag och är ledig måndag... Rätt skönt faktiskt, men det är klart nästa vecka så har jag fyra nätter i rad så jag behöver all vila jag kan få...

Idag så ska jag faktiskt försöka göra något av dagen och inte bara slöa iväg den... Jag fick faktiskt sovmorgon i morse och det var riktigt skönt, vaknade när Camilla skulle åka till jobbet... Jag var så trött att helst hade jag bara lust att vända mig och somna om men hade jag gjort det så hade jag nog sovit hela dagen...;o)

Nu har jag iaf ätit en form av brunch och medans jag smälter maten så ska jag kolla lite på de matcher som jag har spelat in... Sen blir det dammsugning och sen ska jag ta med både Java och Accta ut på en joggingtur... Är ju inte så tränad så det blir nog mest powerwalk, men så småningom så kanske vi kan springa hela tiden... Måste ju få upp flåset om jag ska orka hänga på Java i spåren i sommar...haha.. Kommer med rapport om hur det gick sen..

Tjingeling

//Åsa
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor