Blogg gratis Logga in

Mina tankar

27 Jan, 2008

minatankar | 27 Jan, 2008 | Javas träningsbok | (853 Läst)

Träning gånger 2

Har två tränings tillfällen att rapportera om... Häromdagen tog jag och Java en koppelpromis och stannade på en parkering för att testa tipset om läggandet jag fått från en blogg... Hon fattade inte riktigt att hon skulle gå framför mig medans jag backade, så jag gjorde så att när hon gjort ett bra läggande så kastade jag iväg en godis... När hon då var på väg mot mig så sa jag Ligg... Lite svårt verkade hon tycka, men det är bara att köra på...

Igår var vi iväg jag, Camilla och Eva (hon som är matte till Ecco) och då tränade jag väggträning, linförighet och läggande... Fick lite tips av Eva hur jag kunde träna lite effektivare vid väggen, så att Java får tänka lite mer själv... Läggande funkar bättre och bättre, nu går hon framför mig när jag backar... Jag ska dock tagga ner lite och ta det lungt så jag inte sprallar upp henne i onödan..

En bra träning och Java såg rätt nöjd ut efteråt, det var hennes matte oxå... Oj vad skönt det är att vara arg..;o) Efter träningen så tog vi en koppelpromenad hem och då lyckades jag få henne att skälla... haha... Det var inte tanken från början, vi lekte med en snöklump och helt plötsligt skällde hon på den när jag höll på att fjanta mig... Så nu har jag fått ett tips av Java hur vi ska träna skall...;o)

Benet verkar bättre, hon ser mer stabil ut och det verkar gå åt rätt håll...

//Åsa & Java
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor