Blogg gratis Logga in

Mina tankar

05 Dec, 2007

minatankar | 05 Dec, 2007 | Javas träningsbok | (757 Läst)

Mer kontinuitet behövs

Förra veckan blev det inte så många träningar av olika anledningar, mest att jag var trött... Det märktes tydligt när vi tränade i söndags, detta ska jag inte göra om!!! Hädanefter så ska träningen hoppas över endast när det måste, inte för att jag är trött eller helt enkelt är för lat... Skärpning matte!!!

Träningen i söndags var lite av en katastrof, fick inte alls ner henne i rätt sinnesstämning... Dock listade jag ut ganska snabbt varför... Vi hade först gått en promis och själva promisen i sig var det väl inget fel i men sen tränade vi på samma ställe... Med tanke på att Java lätt går upp i förväntan så kan ni ju bara tänka er hur det lät, sen att Camilla gick iväg med Accta gjorde ju inte saken bättre... Nåja, man lär sig nått nytt varje dag, ibland är det inte bra försöka vinna tid..;o)

Vi tränade på iaf och jag försökte verkligen tänka på min attityd, men den infann sig inte riktigt... Kände mig lite irriterad, inte det minsta på Java utan på att jag vart så korkad och slarvat med träningen... Träningen vart inte så lång och eftersom att det mesta var blaj så utblev kongen helt... Java såg inte så nöjd ut när hon hoppade in i bilen, men man kan ju inte få belöning om man inte är duktig...

I måndags vart det inte någon träning, Camilla fyllde år så vi hann helt enkelt inte... Men idag, 4/12 så tränade vi innan promenaden och det gick mkt bättre... Fick dock sätta tre fingrar i ögat på henne och strama upp det rejält innan hon kom in i det igen... Jag hade även en annan attityd än i söndags och det kände hon garanterat... Så denna träning fick hon kongen och såg mkt nöjdare ut...

Jag blandade in lite roligheter i träningen oxå, jag satte henne ner och hon skulle sitta stilla medans jag sparkade kongen framför henne... Det var jättejobbigt för henne för hon skulle ju koncentrera sig på mig, till slut så kunde jag sparka kongen tills den låg mellan hennes ben och hon brydde sig inte utan tittade mig stint i ögonen... Kul!!!

Passade även på att träna snabba ligg.. Hade kongen i handen och stod framför henne, hon är duktig på att lägga sig snabbt men jag är inte så säker på att hon ligger hela vägen ner... Måste nog ha hjälp med det... Belönade med ett bra och sen kastade jag kongen till henne... Efter som att detta moment alltid har vart vår akilleshäl så tänkte jag att jag skulle börja om från början... Så jag tänkte börja så här så får vi se sen... Inte ett ljud hördes från henne iaf...

Under transporterna pep hon på ganska friskt så jag fick vara på henne ganska så mkt, men det blev bättre och bättre... Vid halterna så sitter hon fortfarande inte rakt, men jag har inte brytt mig om att bråka så mkt med det... Fast idag började jag lite smått och hon pep inte så mkt som jag trodde att hon skulle göra..

Nu är det bara att fortsätta, finns tydligen inte enkel väg för mig och Java utan vi får bita i och få in detta som en daglig rutin... Men det ska vi nog fixa, det hänger ju inte på Java utan på mig... Ifall Java fick skulle hon jobba dygnet runt... Går även i tankar på att köpa skidor och detta året ska det hända, ska bara vänta in min löneförhöjning och sen ska vi dra i väg och kolla runt efter några bra.. Känner att både jag och Java behöver en alternativ fysträning till sparkåkandet... Det är ju inte alltid det är sparkföre...;o)

//Åsa & Java
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor