Blogg gratis Logga in

Mina tankar

28 Okt, 2007

minatankar | 28 Okt, 2007 | Javas träningsbok | (874 Läst)

Utmanad

Att man aldrig får vara ifred för den lilla terroristen!!!! Nu ska hon ha mig att berätta 6 styckna av mina väl bevarade hemligheter.. För hela världen!!! Räcker det inte med att hon vet och väldigt ofta drar nytta av dem!?! Nåja, för familjefridens skull så är det väl bäst att jag gör detta... Men ni kommer inte att få veta de smaskigaste hemligheterna, dom behåller jag för mig själv... Så de så!!!

1. Jag är väldigt språkbegåvad!!! Förutom hundspråket (som jag förövrigt är lysande på) så kan jag svenska (såklart) och KINESISKA.. Ja det är faktiskt sant!!! Vet inte hur det kommer sig, tror att det är medfött... Men eftersom resten av familjen inte förstår vad jag säger så pratar jag det väldigt sällan... När jag var liten så var det mer frekvent, men med tanke på att jag lever med människor som inte har någon som helst språkbegåvning så fattar ni ju att det är döfött...

2. Bajs, finns det nått äckligare?!? Att man ska måsta göra detta behov övergår mitt förstånd!!! Vem har kommit på det?? Räcker det inte med att man kissar, vilket är nog så äckligt... Nä, dessa kroppsvätskor som kommer ur min kropp är bland det äckligaste jag vet... Men jag har kommit på ett sätt som funkar ganska så bra, när man har bajsat klart så springer man så fort som möjligt ifrån brottsplatsen... Då slipper man känna hur det luktar... När man sen kissar så försöker man ha så få tassar i backen som möjligt... Det skulle ju verkligen vara katastrof ifall någon liten droppe skulle träffa min vältrimmade kropp...

3. Jag går gärna inte ut på blöta gräsmattor, dom är lixom så äckliga... Jag blir ju blöt om tassarna och sen är det ju faktiskt så att det kan finnas kiss och bajs på dom... Matte förstår inte vad det är för skillnad på blöta gräsmattor och leriga diken... Jag vet skillnaden och det räcker för mig!!!

4. Som ni förstår så är jag lite fisförnäm av mig... Ska jag dricka vatten så ska det vara rent och fräscht vatten, det får inte finnas så mkt som ett enda litet grässtrå i det... Sen får det inte vara äldre än ett par timmar... Jag vill att det ska vara FÄRSKT, ska det vara så svårt att fatta!!!

5. Leksaker!!! Jag älskar dom verkligen.. Men mina mattar har fått för sig att dom ska köpa sånna som man INTE kan göra sönder... Vad är det för fel på dom?!? Vad är det för roligt med det?? Ju fler bitar man kan demolera dom i, ju bättre leksaker är det... Jag älskar dom som det är vadd i, det blir så härligt fluffiga högar som jag sen kan ligga och beundra... Jag har nämligen fattat det där, till skillnad från terroristen... Man ska INTE äta upp det man demolerar, man ska beundra vilken fin hög det har blivit...;o) Det enda undantaget är ju dessa kongar!!! Jag verkligen älskar dom!!! Snälla matte ta tillbaka kongen i våran (o)lydnadsträning!!! Då kommer jag att göra vad du än ber mig om!!!

6. Jag är en väldigt glad och trevlig hund om jag får säga det själv... Men kommer det andra hundar i min närhet då blir jag lite lack, fråga mig inte varför jag inte gillar dom... Jag gör det bara inte... Den enda hund som jag inte behöver kaxa mig emot är Ecco, vi förstår varandra på ett plan som ingen annan förstår... Vi är lixom så lika, trots att han är en gyllene och jag är... Ja, jag...!! Skulle även önska att Linn var en hund, vi funkar så bra ihop fastän hon är människa.. Tror dock inte att morbror Per och resten av familjen skulle gilla ifall hon var hund... Men jag skulle tycka att det var kanon!!! Men hon är ju bra som hon är och jag verkligen älskar henne, hon vill leka hela tiden och det är så KUL!!!
Det är ju skillnad med terroristen, där har jag inget val... Fast jag gillar henne ändå lite grann, men säg det för Guds skull inte till någon... Då kan hon börja tro att hon är nått, hon ska hållas på mattan och jag har gjort ett alldeles för bra jobb hittills för att NI ska förstöra det!!!

Så där ja... Nu var detta gjort, inga som helst problem... Jag har fler hemlisar, men dom håller jag för mig själv.. Min matte säger att det är mina hemlisar som gör mig till en sån speciell liten vovve och hon älskar mig verkligen... Hon säger att jag har personlighet, vad nu det är för nått...

Då var det vilka jag skulle utmana då.. Med tanke på att jag inte har så många hundkompisar och de få jag har redan har blitt utmanade så tänker jag att jag gör om denna utmaning och vänder mig då till mattes bloggvänner... Sen är det ju så att den lilla terroristen har utmanat alla hundar som jag skulle kunna tänka mig...

Så vi gör så här... Följande bloggare vill jag ska skriva ner 6 styckna saker hos sig själva som dom gillar bäst... Det var väl en bra utmaning?!? Tycker iaf jag, varför ska man hela tiden dra fram det som är jobbigt och dumt?!? Finns ingen anledning tycker jag... Mattes 6 bästa saker finns i hennes blogg!! Kolla in det så får ni se vilken bra matte jag har!!!

http://ingera.wordpress.com/

http://cobb.wordpress.com/

http://mittlivmedhundar.blogg.se/

http://qurage.blogg.se/

http://godisegott.blogg.se/

//Java
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor