Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 19 Feb, 2015 | Mina tankar | (821 Läst)

Ny blogg

Så har jag bestämt mig för att lixom börja om.. Ge mig själv chansen att lämna dåtiden bakom mig och gå vidare.. Jag gör det genom att börja skriva på en ny bloggportal... Jag hoppas att ni följer med mig!

Så numer hittar ni mig på: www.raskabojava.wordpress.com

Välkomna!
minatankar | 01 Feb, 2015 | Mina tankar | (698 Läst)

Trött själ

Nu behöver mitt hjärta och min själ vila lite.. Denna vecka och framförallt denna natt/dag tär på mig.. Visst minnena finns där och dom gör sig påminda så fort jag inte har något speciellt för mig men dom är ändå inte dom jobbigaste.. Det är vad minnena gör med mina känslor som är svårast.. Alla känslor kommer tillbaka.. Frustrationen, maktlösheten, kaoset, hjälplösheten, paniken, tomheten och ensamheten..

Jag skulle så gärna vilja vila ifrån dom.. Om det bara var för en timme, en timme utan någon sorg eller smärta.. Det skulle vara nice.. Jag är så jävla trött på skiten! För även om jag mår bra, för det gör jag och jag tillåter mig själv att vara lycklig och känna lycka, så ligger det ju där under ytan hela tiden.. Det handlar inte om att glömma, det handlar bara om att få vila en stund..

Det har gått 6 år idag.. 6 år! Det är 2190 dagar eller 52560 timmar, eller 3155688 minuter som jag inte har fått vila.. Inte så konstigt att jag är trött.. För tro mig det har inte gått en dag, inte en timme, inte en minut eller sekund för den delen utan att han är med mig i mina tankar.. Jag vet inte hur jag ska förklara det för det låter ju helt sjukt att jag tänker på min bror varje vaken tid..

Aktivt tänker jag ju naturligtvis inte på honom varje sekund men han är ändå lixom alltid där.. Och det är ju mysigt på sitt sätt.. Jag älskar att prata om och med honom, det är trivsamt och det gör att han känns nära, det gör att jag inte glömmer honom.. Det gör att jag fortfarande kommer ihåg hur han ser ut, vilka miner han brukade göra, jag kommer fortfarande ihåg hur han såg ut och gjorde när han tog en snus t ex.. Det känns tryggt och bra.. Men jag skulle verkligen behöva vila..

Nu är snart denna veckan slut, det är bara idag kvar, skitdagen.. Jag tänkte att jag detta år ska försöka få vila mer, jag har inte en blekaste aning om hur jag ska göra.. Men jag tänkte att jag skulle ge det ett försök.. Det handlar inte om att glömma, det handlar om att överleva.. Så att jag kan vara och bli den bästa människan jag kan.. Jag har kommit en lång väg det senaste dryga året och nu tänker jag att jag ska ta ett steg till..

Jag tror att han hade gillat det..

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor