Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 18 Nov, 2013 | Mina tankar | (999 Läst)

Femton och ett halv år

15 1/2 år är rätt så länge.. Det är jäkligt länge när man tänker efter.. Det är så längesen som jag träffade min fru.. Galet när man tänker efter.. Det hinner hända rätt så mycket på dryga 15 år, väldigt mycket.. Vårt förhållande har inte alltid varit en dans på rosor och vi har fått tagit oss över och under en massa hinder som har kommit i våran väg...Vi har växt tillsammans och växt ihop, vi har formats tillsammans..

Detta är by far det längsta förhållande som jag någonsin haft i mitt liv.. Jag har aldrig fått tillfälle tidigare för jag har alltid fått lov att sluta älska dom jag har vart tillsammans med.. Antingen så har dom lämnat mig eller gjort nått märkligt som fått mig att lämna dom.. Låter kanske tragiskt men det är så det är... Jag har så mycket kärlek att ge men inte fått ge det tidigare, inte på det här viset..

Till slut så träffade jag henne, hon som lät mig älska henne så mycket jag ville och hur ofta jag ville.. Jag har inte alltid varit den bästa frun och det har inte alltid vart så lätt men min kärlek till min fru har alltid funnits där och jag har aldrig tvivlat, inte en gång.. Det är häftigt!! Jag har inget facit på hur man får ett förhållande att funka så länge men i vårt fall så tror jag att det stavas KÄRLEK.. Vi har en stark kärlek till varandra som gör att vi får det att funka helt enkelt..

Jag är lyckligt lottad som har hittat kärleken i mitt liv.. Jag varken kan eller vill leva utan henne, jag vet helt enkelt inte hur man gör.. Som tur är så behöver jag inte ta reda på det heller.. För min fru älskar mig lika mycket som jag älskar henne.. Den kärleken kommer jag att vårda ömt så länge jag lever..

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor