Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 15 Sep, 2013 | Mina tankar | (903 Läst)

Uppvaknande

Helt plötsligt så ser jag saker på ett annat sätt... Helt plötsligt så gör jag saker på ett annat sätt.. Helt plötsligt så känns det som att jag kan andas igen.. Allt pga en käftsmäll.. En fet jävla käftsmäll som fortfarande ringer i öronen..

Vad denna käftsmäll handlar om har jag inte tänkt att gå in på närmare.. Det är alldeles för privat för att berätta här.. Huvudsaken är att jag har fått den och bestämt mig för vad fortsättningen ska betyda för mig..

Känslan efteråt har vart omtumlande, det har vart och är oerhört jobbigt men samtidigt befriande på något vis... Jag har gått i drygt fyra år och levt ett liv som jag nu inser inte är det liv jag vill leva.. Jag blev en människa som jag inte vill vara.. Allt pga att det hände en grej som var utom min kontroll: Min bror dog..

Jag flydde in i en bubbla av något slag som jag inte kunde ta mig ur.. Den bubblan har bestått av fotboll och åter fotboll, inte bara Liverpool utan ALL fotboll.. Det har vart min länk till min bror och där och endast där har det känts som att jag har varit nära honom... Första året är det väl inte så konstigt kanske men det får fan inte gå så långt som det gjort för mig..

Sorgen tog ett sådant grepp om mig att jag tappade greppet om allt.. Visst det kanske inte alltid har synts och jag har väl inte allt igenom vart en skithög.. Men snudd på.. Jag känner att jag inte har vart närvarande.. Jag har inte vart en bra fru, faster, vän, matte eller dotter.. Det är säkert inte någon som märkt det men det räcker för mig att veta att det har varit så.. Det smärtar mig enormt och därför vill jag här och nu be alla om ursäkt för det.. Jag har inte varit rättvis!! Förlåt!!

Jag har en lång väg framför mig nu och även om det känns jobbigt så ser jag fram emot det med tillförsikt.. Jag kan andas igen och livet känns riktigt bra när jag tänker efter..:o) Jag tänker tillbringa resten av mitt liv med att gottgöra för dessa dryga fyra år.. Jag ska bli en bättre fru, faster, vän, matte och dotter..

Från och med nu ska jag inte fly längre, jag ska inte hitta substitut för att känna.. Jag ska släppa taget om sorgen och min bror.. Han kommer alltid att leva inom mig och jag kommer aldrig att glömma.. Däremot så ska jag minnas honom som den fantastiska, dumma, korkade, galna, underbara bror han var... Men nu är det dax för mig att leva mitt liv, dax för mig att få andas lätt för första gången på dryga fyra år och framförallt dax för mig att vara lycklig.. Trots den tunga sorg jag bär på..

Det är dax för den sorglösa tjejen att ta ett stort kliv fram från skuggan hon har levt i de sista åren.. Det kommer att bli tufft.. Men är det något jag vet med full övertygelse är att när jag väl har bestämt mig för något så åstadkommer jag det allt som oftast..

Keep Holding On!!

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor