Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 20 Sep, 2013 | Mina tankar | (1041 Läst)

Pepp

Galet vad natt jobbet fuckar med min sömn, speciellt när jag ska vända dygnet tillbaka.. Igår natt sov jag två timmar och i natt har det nog blivit hela tre..:o) Inte så mycket att göra åt utan jag får göra något av timmarna i stället..

Min väg mot en bättre människa går långsamt framåt och igår fick jag mig en rejäl boost.. Har vart inne i ett par dagar med tvivel och frustration men i går fick jag mig en pepp efter en härlig eftermiddag med en nära vän.. Det känns så härligt när det är någon som tror på mig och bekräftar att jag är på rätt väg.. Som inte dömer eller lägger in egna värderingar och förutfattade meningar utan bara ger sina visa råd och pushar! Det är precis det jag behöver just nu! Tack! Du betyder så mycket för mig och jag är fantastisk glad att jag har dig som vän..:o)

Som sagt kan man inte sova så får man tänka och planera i stället, vilket jag har gjort.. Jag har kommit fram till en hel del bra grejer som jag ska ta mig för och det känns jäkligt bra.. Det blir nog en del förändringar inom sinom tid och när dom tankarna och funderingarna har tagit en annan form och jag kan bekräfta mer så är ni dom första att få veta.. Men just nu så är allt bara tankar och beslut tagna i mitt huvud och egentligen inget konkret..

Om ni inte redan har förstått det så har jag även en fantastisk fru som stöttar mig igenom allt det jag just nu går igenom.. Det betyder allt för mig och jag skulle inte klara detta utan henne.. Tänk så mycket vi har gått igenom tillsammans! Hon betyder så oerhört mycket för mig och den kärlek jag känner för henne går inte att i ord beskriva..

Du och jag mot världen älskling!!

Truly Madly Deeply..

//Åsa
minatankar | 18 Sep, 2013 | Mina tankar | (1040 Läst)

Till min fru

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår
När som klockorna har stannatOch tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag
Ja, all min kärlek får du bäraHela livet vill jag geminatankar | 16 Sep, 2013 | Mina tankar | (1176 Läst)

Hur jävla blind får man bli??

Ja jag vet!! Jag är jäkligt hård mot mig själv och det har jag alltid varit och kommer nog så alltid att förbli.. Just nu så känner jag att det är något bra för att det gör nog att jag kommer att fortsätta på vägen jag har börjat.. Sounds familiar?!? Ja ni.. Hur många ggr har jag inte sagt det?

Har just suttit och läst mina blogginlägg detta året och hur jävla blind får man bli? Det tänker jag själv så jag kan bara tänka mig vad ni tänker.. Snacka om hycklare!! Men det känns annorlunda denna gång, annorlunda på ett sätt som jag inte kan förklara.. Det känns bara så jäkla härligt, det känns helt enkelt annorlunda..

Visst kan jag älta med mig själv om hur jag kunde vara så blind och inte se saker och ting tidigare.. Men si det tänker jag inte göra utan nu tänker jag blicka framåt och ta vara på detta.. Jag har fått en andra chans och den tänker jag fanimig ta vara på!!

//Åsa
minatankar | 15 Sep, 2013 | Mina tankar | (912 Läst)

Uppvaknande

Helt plötsligt så ser jag saker på ett annat sätt... Helt plötsligt så gör jag saker på ett annat sätt.. Helt plötsligt så känns det som att jag kan andas igen.. Allt pga en käftsmäll.. En fet jävla käftsmäll som fortfarande ringer i öronen..

Vad denna käftsmäll handlar om har jag inte tänkt att gå in på närmare.. Det är alldeles för privat för att berätta här.. Huvudsaken är att jag har fått den och bestämt mig för vad fortsättningen ska betyda för mig..

Känslan efteråt har vart omtumlande, det har vart och är oerhört jobbigt men samtidigt befriande på något vis... Jag har gått i drygt fyra år och levt ett liv som jag nu inser inte är det liv jag vill leva.. Jag blev en människa som jag inte vill vara.. Allt pga att det hände en grej som var utom min kontroll: Min bror dog..

Jag flydde in i en bubbla av något slag som jag inte kunde ta mig ur.. Den bubblan har bestått av fotboll och åter fotboll, inte bara Liverpool utan ALL fotboll.. Det har vart min länk till min bror och där och endast där har det känts som att jag har varit nära honom... Första året är det väl inte så konstigt kanske men det får fan inte gå så långt som det gjort för mig..

Sorgen tog ett sådant grepp om mig att jag tappade greppet om allt.. Visst det kanske inte alltid har synts och jag har väl inte allt igenom vart en skithög.. Men snudd på.. Jag känner att jag inte har vart närvarande.. Jag har inte vart en bra fru, faster, vän, matte eller dotter.. Det är säkert inte någon som märkt det men det räcker för mig att veta att det har varit så.. Det smärtar mig enormt och därför vill jag här och nu be alla om ursäkt för det.. Jag har inte varit rättvis!! Förlåt!!

Jag har en lång väg framför mig nu och även om det känns jobbigt så ser jag fram emot det med tillförsikt.. Jag kan andas igen och livet känns riktigt bra när jag tänker efter..:o) Jag tänker tillbringa resten av mitt liv med att gottgöra för dessa dryga fyra år.. Jag ska bli en bättre fru, faster, vän, matte och dotter..

Från och med nu ska jag inte fly längre, jag ska inte hitta substitut för att känna.. Jag ska släppa taget om sorgen och min bror.. Han kommer alltid att leva inom mig och jag kommer aldrig att glömma.. Däremot så ska jag minnas honom som den fantastiska, dumma, korkade, galna, underbara bror han var... Men nu är det dax för mig att leva mitt liv, dax för mig att få andas lätt för första gången på dryga fyra år och framförallt dax för mig att vara lycklig.. Trots den tunga sorg jag bär på..

Det är dax för den sorglösa tjejen att ta ett stort kliv fram från skuggan hon har levt i de sista åren.. Det kommer att bli tufft.. Men är det något jag vet med full övertygelse är att när jag väl har bestämt mig för något så åstadkommer jag det allt som oftast..

Keep Holding On!!

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor