Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 24 Aug, 2013 | Mina tankar | (1812 Läst)

Vem kunde tro det

Galet är ordet som pluppar upp i mitt huvud när jag tänker på att jag har klarat av att springa ett halvmaraton! 2,1 mil klarade min kropp av att springa.. Stolt är nästa ord.. Fy fan vad bra jag är!!

Det var ju naturligtvis ingen walk in the park och nog fick jag kämpa allt, men jag gjorde det och jag gjorde det på 2 timmar och 22 minuter!! Det första milen gick ganska så lekande lätt, det kändes som att jag flöt fram.. Kanske gick det lite för fort så jag sänkte tempot en aning, jag började känna av mitt högra knä så det var väl en bra idé tyckte jag..

När jag började närma mig 16 km så kom smärtan i höftböjarmuskeln och det gjorde så jävla ont att jag ville bara skrika rakt ut.. Men ge upp, nä ni det fanns inte.. Jag kämpade på och tempot blev ju därefter, med höftont och knäont så går det inte så fort.. Så började ju backarna komma och när jag då skulle ta mig upp för den första långa backen så kändes det som att någon stack en kniv rakt in i höften.. Det var bara att gå..

Smärtan minskade lite när jag gick så då bestämde jag mig för att strategin dom sista kilometerna var att gå i uppförsbackarna, dom små gick bra men inte i dom branta.. Sagt och gjort och det var det som tog mig i mål.. Inte nog med detta så hade jag jäkligt ont under fötterna som sen visade vara trevliga små blåsor som utvecklats sig.. Men gav mig det gjorde jag inte och det är jag oerhört stolt över..:o)

Detta kommer att göras om i framtiden för det är ju så fantastiskt roligt att springa och att springa lopp framför allt.. Så inspirerande när det står människor efter vägen och verkligen hejar på en gör att man får den där lilla kicken att bara fortsätta.. Drömmen vore ju att kunna klara att springa en hel mara, men vi får väl se vad kroppen säger..

Just nu lyssnar jag på kroppen och försöker springa en massa återhämtningspass för den 31/8 är det kraftjoggen och helgen efter det så åker vi ner till Stockholm för att springa tjejmilen.. När jag tänker på det så känns det som en mumsbit i jämförelse..:o)

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor