Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 19 Jul, 2013 | Mina tankar | (470 Läst)

Tillräcklig i otillräckligheten

I min inre krets är det en när och kär som just nu går igenom något extremt jobbigt.. Jag har känt henne så länge jag har levt och hon betyder så oerhört mycket för mig.. Jag önskar så att jag kunde göra mer för henne.. Jag önskar att jag kunde ta bort hennes smärta, hennes sorg och allt det onda som händer i hennes liv just nu.. Hur mycket jag än vill så går det inte.. Jag gör så gott jag kan och jag vet att hon vet det.. Men ändå.. Jag skulle vilja göra mer..

Det är frustrerande att mitt i all tillräcklighet vara totalt otillräcklig och maktlös.. Finns inget mer jag kan göra än att vara där för henne.. Lyssna, trösta, skratta och gråta.. Då och då komma med en tanke.. Det är svårt när man inte har vart med om detta förut eller gått igenom det själv.. Sorgen kan jag relatera till även om det inte är riktigt samma sak.. Men resten då?

Du är stark och en riktig kämpe! Du inspirerar mig och jag blir ödmjuk och respektfull när jag ser din kamp.. För mig är du en förebild och du är jäkligt bra, vad du än själv tycker och det kommer jag att tjata om tills du själv tror på det igen!! Jag finns här för dig när helst du behöver, det vet du.. Jag önskar bara att jag kunde göra mer för dig..
Älskar dig!!

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor