Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 18 Jul, 2013 | Mina tankar | (440 Läst)

Tillbaka till rutinerna och vardagen

Så var semestern över.. Känns ju så där men oxå helt oki att börja jobba igen.. Jag älskar ju mitt jobb så någon jobbångest har jag inte, känner bara att visst skulle det vart nice med mer ledighet.. Det bästa med att börja jobba igen är ju att man återgår till sina normala rutiner, äter bättre, dricker nyttigare och sover på dom tider man ska sova.. Det enda som känns jäkligt surt är att jag och frugan inte kan göra något dom närmsta 4 veckorna.. När inte jag jobbar natt så gör hon det.. Men nu är det som det är och inte något vi kan göra åt det så det är bara att gilla läget.. :o)

Semestern har vart bra, vi har fått rå om varandra och gjort det vi har känt för utan krav på något.. Det behövde vi efter denna höst/vinter/vår.. Varit mycket i stugan och det har gjort sitt för själen.. Besöket till Myckelgensjö var både jobbigt och helande på en och samma gång.. Att vara där utan Java kändes i hjärtat men eftersom att det inte var ett regelrätt kennelläger så gick det bra trots allt.. Hade nog vart värre då, nu var vi där och umgicks och hade jävligt roligt tillsammans och hunderiet fick komma i sista hand.. Ibland måste man göra det som inte känns bekvämt för att ta sig vidare på något sätt, iaf så tror jag det..

Igår var det födelsedag, min födelsedag.. Jag bara älskar att fylla år, en dag på året som bara är min alldeles egen.. Det handlar inte om presenter eller uppmärksamhet på det sättet utan det är bara härligt att det är min dag.. Jag brukar gå omkring och sjunga Ja må ja leva för mig själv och le som ett barn på julafton..Varför vet jag inte, det bara är så..:o) Att jag sen blir äldre för varje år bryr jag mig inte ett dyft om så länge jag inte känner mig gammal så kommer det nog att fortsätta så..

Nu när rutinerna börjar falla på plats igen så ska jag öka min träningsdos, inte så mycket antalet pass utan mer intensiteten i dom.. Nu äntligen efter en höst och vinter som kroppen inte svarat på det sätt som jag vill så gör den äntligen det igen.. Det är så jäkla häftigt och jag känner en oerhörd tacksamhet över att jag klarar av det jag bestämmer mig för att göra.. Häromdagen så sprang jag 17,7 km.. Så långt har jag aldrig sprungit förut.. Det är ju fantastiskt galet..:o) Så mer styrka och intensivare pass så kanske jag kan slå min bästa tid på tjejvasan nästa år.. Det är iaf mitt mål och det skulle vara så himla häftigt om jag fixar det..

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor