Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 13 Maj, 2013 | Mina tankar | (580 Läst)

Den sorglösa tjejen

Jag saknar tjejen på bilden.. Den sorglösa, glada, tokiga tjejen på bilden.. Jag saknar hennes naivitet, hennes humor och de glittrande ögonen.. Jag saknar henne nästan lika mycket som jag saknar Per och Java.. Jag önskar att jag kunde få henne tillbaka..

2005 var livet så sorglöst och bra.. Nygift, sommar och vi var på Raskaboläger.. Nu så här i efterhand så kändes det som att livet lekte.. Sorgen hade inte kommit och hälsat på i mitt hjärta och det skrattade.. Hela tiden.. Så kändes det i alla fall.. Det kanske inte var så men nu så här i efterhand så skulle jag kunna göra vad som helst för att få uppleva det igen..

2009 tog sorgen ett ordentligt grepp om mitt hjärta och har inte lämnat.. Det kommer den nog aldrig att göra men jag skulle vara oerhört tacksam över om sorgen åtminstone kunde släppa taget lite grann om mitt hjärta..

Missförstå mig rätt, jag har ett bra liv och jag trivs fantastiskt bra med hur jag har det.. Det är inte många saker som jag skulle vilja ändra på.. Jag skulle bara önska att mitt hjärta fick vara sorglöst för en stund.. Helst för evigt men det vet jag inte kommer att hända.. Jag är bara så less på att vara ledsen.. Inte så att jag går omkring och gråter hela tiden.. Men lixom ledsen inombords.. Jag kan inte förklara det på ett bättre sätt, det är svårt..

Jag skulle vilja känna mig lätt igen, kunna andas lite lättare och inte känna tyngden.. Det är jobbigt att kämpa hela tiden.. Kämpa för att inte låta det ledsamma ta över helt och hållet.. Det låter väldigt deprimerande och det kanske det är, inte vet jag.. Men det är min vardag.. Kämpa är ledordet och det är något jag gör varje dag..

Jag saknar tjejen på bilden, jag vet att hon finns där någonstans inom mig och jag hoppas att hon orkar kämpa vidare så att hon en dag åter ska komma tillbaka och lysa upp min vardag.. Det är något jag skulle kunna göra vad som helst för att det skulle hända..

Låttexter ger mig en viss tröst mitt i all sorg och ledsamhet.. En låt som jag lyssnar mycket på när det känns som mest ledsamt är Pink's Beam me up.. Den stämmer så bra in på det jag känner och den klär min sorg i ord.. Jag vill dedikera den till Per och Java och jag skulle så gärna vilja att det kunde vara så...

Could you beam me up?
Give me a minute,I don't know what I'd say in it.
I'd probably just stare,
Happy just to be there holding your face.
Beam me up.
Let me be lighter, tired of being a fighter.
I think, a minutes enough.
Just beam me up.

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor