Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 07 Maj, 2013 | Mina tankar | (427 Läst)

Vänner för livet

Även om jag på nått sätt redan visste det så har dom senaste dagarna bevisat för mig så mycket jag har fått på köpet när jag köpte Java för 10 år sedan.. Fantastiska upplevelser och lärdomar som jag kan ta med mig i relationer med andra människor.. Hur simpelt allt kan vara, varför krångla till det lixom..

Men framförallt så har jag fått vänner för livet, vänner som verkligen bryr sig om mig och hur jag har det.. En kennelmamma som inte bara är en kennelmamma utan har blivit en av mina närmsta vänner, som har ställt upp inte bara när det gäller Javas väl och ve utan även när det gäller mig.. Som även påminde mig häromdagen om att cirkeln slutits..Jag ringde nämligen precis när Java hade fötts och låg i hennes hand, liten och blöt.. Jag ringde henne precis när Java lämnat oss.. Jag uppskattar hennes vänskap och hennes ärlighet och trots att Java inte finns längre så har jag en vän för livet..

Jag har fått lära känna en fantastisk människa i Eva, som inte bara får mig att skratta och må bra utan även hjälper mig på många andra sätt.. Att få höra, när man har tagit det svåraste beslutet någonsin, att hon är stolt över mig och att jag borde vara stolt över mig själv.. Det värmer så ofantligt mycket! Vi har gått igenom liknande saker i livet och även om vi kanske inte känner samma saker så är det så otroligt skönt att jag kan ringa henne när helst jag vill.. Hon är guld värd för mig!

Det är så många människor som har påverkat mitt liv på ett bra sätt genom denna fantastiska Raskabokennel.. Vi är som en familj och bryr oss om varandra.. Så mycket stöttning jag har fått när jag har haft det jobbigt med Java, många ord att ta med sig på vägen.. Så många värmande ord jag har fått vad gäller Java och även mig som matte..Jag nämner ingen så är ingen glömd.. Men ni vet vilka ni är och tack för att ni finns i mitt liv på ett eller annat sätt.. Ovärdeligt!!

//Åsa
minatankar | 07 Maj, 2013 | Mina tankar | (344 Läst)

Försäkring och allt annat

Ytterligare en dag har passerat, saknaden är densamma men nu har nog äntligen hjärtat hunnit med oxå.. Det är fortfarande lika tomt när bara en hund ska ha mat eller när hon inte ligger där hon brukar.. Men hjärtat har nog förstått nu att detta var det bästa för henne.. Inte det bästa för mig, men för henne.. Och det är ju det hundägarskap handlar om..

Jag är stolt över mig själv att jag var så oegoistisk att jag kunde hjälpa min älskade Java när hon som mest behövde mig.. Jag är stolt över att jag faktiskt höll mitt ord till henne och lät henne gå med värdighet.. Även om det var svårt så höll jag vad jag lovade.. Det känns bra!!

Idag så ringde jag då det samtal som på nått sätt gör det hela officiellt på nått vis.. Jag ringde och sa upp hennes försäkring.. Tårarna sprutade när jag hade lagt på.. Det kändes så definitivt, så oåterkalleligt.. Det gjorde ont..

Det är väl egentligen allt jag har orkat med att göra.. Matskålen står kvar, alla koppel, halsband, tjänstetäcken, spårlinor och spårselar hänger där dom alltid har gjort.. Jag orkar inte...Jag vill ha det kvar ett tag till.. Det får vara så.. Så länge..

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor