Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 05 Maj, 2013 | Mina tankar | (395 Läst)

Tjatigt?! Ja kanske men jag måste...

Få skriva av mig.. Jag gjorde ett stort misstag när jag förlorade min bror och det var att låta allting stanna inom mig.. Jag vill inte göra samma misstag igen utan denna gång kommer jag att skriva en massa om det jag känner och tänker.. Både på gott och ont kanske.. Men jag tänker att dom som bryr sig om mig och gillar mig står ut med det..:o)

Det är svårt med sorg på alla sätt och vis.. Det är svårt för den som har sorg och det är svårt för de som står nära.. Allas sorg är olika och även om man har vart med om samma sak så är det inte säkert att man känner och tänker lika.. När lillebror dog så sökte jag febrilt efter människor som hade och gick igenom samma sak som jag.. Det blev ett kall på nått vis, jag ville så gärna att det skulle finnas någon som skulle förstå mig.. När jag väl hittade en som förlorat sin bror så upptäckte jag att hon kände och tänkte inte alls som jag.. Inget fel med det, tvärtom..

Detta fick mig att inse att just min sorg var unik och jag behöver ingen som förstår just min sorg.. Så länge de som är nära låter en vara ledsen och stöttar en så räcker det.. Det behövs inte så mycket, det räcker med en blick, en kram eller bara en strykning över ryggen.. Att bli sedd och inte tagen som knäpp bara för att man sörjer, trots att det har gått 4, 7, 10 eller 16 år.. Att man får sörja trots att det "bara" är en hund..

Därför kommer jag att sörja min älskade Java så länge som jag behöver, det får mina nära ta och det vet jag att ni gör.. Tack för det!!

Som sagt en blick räcker långt och Java hade en blick som sa så mycket.. Den strålade av kärlek, beundran, livslust och förväntan.. När jag satt igår och gick igenom korten från min mobil så hittade jag ett kort som beskriver allt detta.. Den kommer jag att bära med mig resten av mitt liv.. Min underbara, tokiga pupp.. <3 <3 <3

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor