Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 04 Maj, 2013 | Mina tankar | (426 Läst)

Ont så ont

Ögonen värker av både feber och gråt, näsan rinner av samma orsak och hjärtat gör så ont av saknaden.. Tänk vad jobbigt det kan vara av att bara gå en simpel promenad.. Det spelar egentligen inte någon roll vart jag vänder mig så påminner ALLT om Java, allt..

Jag väntar henne när jag förbereder mat till djuren, jag väntar henne när jag vaknar, jag väntar henne när jag går upp eller ner för trappen, jag väntar henne till och med när jag sitter på toa.. Hon var med mig överallt, vad jag än gjorde så var hon efter mig med blicken som sa: Vad ska vi göra nu matte? Med den ständigt viftande svansen..Ständigt redo för nya äventyr..Ständigt glad och levnadsglad.. Oj vad jag saknar det!!

Java var en väldigt glad hund och svansen gick på henne hela tiden.. En simpel promenad var oftast det roligaste hon någonsin gjort.. Svansen stod som en sabel över ryggen på henne och svajade fram och tillbaka, det var en fröjd att se.. Hennes förväntningar på livet var enormt och hon tog vara på varenda liten sekund..

Skratten både åt henne och tillsammans med henne har varit många och jag fick ett sista tillsammans med henne när hon ville leka med bollen inne hos veterinären bara minuter innan det var slut.. Sån var hon min hjältinna.. Bekymmerslös och levnadsglad och en fantastisk fin vän..

Dagen idag har vart värre än igår, det är kanske först nu som jag börjat ta till mig att hon är borta.. Jag väntar på henne hela tiden, har kommit på mig själv flera gånger idag.. Vänt mig om på promenaden för att se vart hon är, tittat i Bia bädden efter henne, höll på att ta fram klass till henne i morse..Jag tycker mig höra hennes tassar över golvet, det kanske jag gör oxå.. Min förhoppning är att hon har hittat hem till oss och att hon är med mig här trots allt..

Älskade, älskade mattes hjärta.. Det gör så ont utan dig!!

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor