Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 21 Apr, 2013 | Mina tankar | (458 Läst)

Eftertanke och inspiration

Man tar mycket i livet för givet och tänker att det händer aldrig mig.. Sen när det väl händer något traumatiskt i ens liv och man ställs öga mot öga med döden så blir ens prioriteringar annorlunda.. I alla fall till en början.. För rätt så fort så fasas man in i livet igen och även om man kämpar med näbbar och klor så dras man med av sin omgivning.. Så är det i alla all för mig..

Jag försöker och lyckas ganska så ofta med mina nyvunna värderingar på mitt liv, men jag misslyckas en massa oxå.. Naturligtvis så beror ju allt på mig, det vill jag påpeka.. Jag är en känslomänniska och påverkas rätt så lätt av andra människor, både på gott och ont.. Detta är något som jag jobbar med och hoppas att med åldern så ska det bli bättre..Det är svårt när negativa människor spyr ut sin galla över allt och inget, mest små jävla skit grejer.. Enligt mig!

Så kommer dessa ljusglimtar som gör att jag kommer på rätt spår igen! I morse var det en kille på nyhetsmorgon som heter Kristian Gidlund som kämpar med sin obotliga cancer.. Tilde de Paula frågade vad han lägger sitt fokus på och hur han lyckas.. Hans svar ska bli mitt nya mantra: Jag har inte tid med tjafs om småsaker, mitt liv är för kort för det.. (Nu kanske detta inte var ordagrant men budskapet är det samma).

Nu jäklar ska jag bli bättre på att prioritera i mitt liv och prioritera bort tjafset!! Jag lägger för mycket energi på saker som jag inte kan påverka och på människor som ändå inte kommer att ändra sig utan fortsatt kommer att reta gallfeber på mig om jag tillåter dom.. Så snälla mina nära vänner, tappar jag fokus kan ni väl hjälpa mig på rätt köl igen.. Jag behöver det och skulle vara er evigt tacksam!

Blev så inspirerad idag så nu har jag beställt hans bok: I kroppen min.. Tack Kristian för att just du fick mig på rätt köl idag..:o)

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor