Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 21 Mar, 2013 | Mina tankar | (354 Läst)

Hypokondriker och Instagram

Jag skulle absolut inte börja med Facebook inte heller Twitter och framförallt inte Instagram.... Just nu har jag användare på alla tre ställena, vad hände?!? Jag är egentligen ingen människa som behöver ha koll på allt och alla, inte egentligen.. Egen vilja har jag och är egentligen inte speciellt lättövertalad, inte egentligen..

Facebook halkade jag in på när några av mina kusiner hade skrivit så fina saker om min lillebror när han hade gått bort.. För att se detta så fick man ju lov att registrera sig, sen var jag fast..:o) Twitter blev ett måste för att hänga med i fotbollssnacket, få veta vad som händer ist för att själv måsta surfa runt på alla möjliga och omöjliga sidor.. Ska tillägga att jag har nog inte skrivit där mer än en eller två ggr, jag följer mest en massa folk som kan ge mig den infon som jag vill ha..

Men Instagram?!? Varför var mitt svar när min fru frågade varför jag inte ville gå med i Instagram.. Jag tycker att jag lägger så mkt tid ändå på olika grejer på nätet, att det lixom räcker.. Men så blir jag naturligtvis så nyfiken oxå och kan inte för den saken skull hålla mig borta.. Får väl se hur det blir med det, men ett konto finns nu iaf..:o) Kanske gillar jag det, kanske inte..;o)

Sjukdomar och jag är väl egentligen inget som någonsin har vart nått problem, inget jag har tänkt så mkt på och inget som har fått tagit tag i min hjärna.. Kanske för att jag har spenderat ganska många timmar på sjukhus och är inte rädd för sjukhus och tycker inte heller att det är läskigt.. Kanske för att jag har mina sjukdomar redan och tycker att det räcker så..

På senaste tiden så har dock något hänt och just nu så kretsar alla dess sjukdomar i min hjärna.. Nått händer med min kropp och jag mår inte bra.. Jag är trött, matt i kroppen, har gått ner i vikt (inte jättemkt men dock), vid ansträngning som är mer än vad jag brukar anstränga mig så svartnar det för ögonen... Det är något som är fel i min kropp, det känner jag, men jag vet inte vad och hjärnan går på högvarv! Diabetes, låg ämnesomsättning t om cancer har slagit mig... Ja ni märker ju!

Så just nu så försöker jag lugna mig och inte dra i väg i tankarna.. Det brukar inte vara jag, inte egentligen.. Jag är förnuftig och väntar alltid på resultat eller svar innan jag börjar oroa mig.. Jag menar att man behöver inte oroa sig förrän man vet svart på vitt.. Jag har en tid hos min läkare på HC på måndag så jag ska försöka sansa mig och vara mitt förnuftiga jag fram tills dess..

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor