Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 18 Mar, 2013 | Mina tankar | (369 Läst)

Planering är bra men inte alltid genomförbar

Skitdag!! Usch vad jag inte gillar dessa dagar!! Dom kommer ju betydligt mer sällan nu än vad dom gjort förut men jag gillar dom inte mer för det.. Allt känns så orättvist och jag vill bara krypa ner i ett hål och försvinna..

Läst lite mer i min blogg idag och det slår mig ganska frekvent att jag känns så bekymmerslös på något vis.. Och det var jag ju kanske till viss del, det märks oxå att jag inte alls är samma människa längre... Detaljerna är annorlunda och fokus låg på något helt annat än vad det gör idag.. Det som dock sticker ut mest är vad mkt jag har glömt.. Saker som borde vara viktiga i mitt minne har bara försvunnit.. Märkligt vad som händer med en människa när man drabbas av en stor sorg..

Jag är glad att jag har hittat tillbaka hit så att jag får uppleva saker igen och minnas.. Minnas fina stunder med min älskade lillebror.. Förundras över hur jag tänkte och glädjas åt att jag får en del minnen tillbaka även om det smärtar..

Jag är en helt annan människa nu än vad jag var för fyra år sedan, kanske inte alltid till det bättre men jag jobbar ständigt med mig själv på ett sätt som jag vet att jag inte gjorde då.. Visst jag har mer ärr i min själ och mår jäkligt dåligt emellanåt men strävan är alltid att det ska bli bättre och förhoppningsvis är det ett tag tills jag får en sån här skitdag igen..:o)

//Åsa
minatankar | 18 Mar, 2013 | Mina tankar | (349 Läst)

Min fru och teknik

Ja herregud vad ska man säga?! Man lär sig nått nytt varje dag?! Ja när det gäller min älskade fru och teknik så är det nått som inte stämmer, dom är inte kompatibla alls.. Visst intresset finns inte från hennes sida så att hon ska lära sig och komma ihåg har jag för längesen gett upp hoppet om.. Men kombinationen är hur som helst katastrof!!;o) Saker kan funka hur bra som helst tills dess att hon ska använda dom, kommer jag då dit och ska kolla vad problemet är.. Ja då funkar det..:o) Jag tycker synd om henne faktiskt, hon vet inte vad hon gör och framförallt så har jag ingen aning om vad hon sysslar med.. I morse kom hon hem efter en natt på jobbet och sa: Det är nått fel på din bildskärm! Fel på min bildskärm? Hur kan det bli fel på en bildskärm? Jo för den var upp och ner på.. Hon har alltså på nått sätt lyckats göra så att bildskärmen blivit upp och ner på och hon har som vanligt ingen aning om hur hon gjort.. Vad säger man?!? haha.. Jag testade allt jag kunde tänka mig i kombinationer men fick ge mig.. Bara att gå in på en annan dator och googla och ipps, vipps så hade jag hittat vad problemet var.. Hon har alltstå, lyssna nog nu!! Hon har alltså lyckats med att trycka in ALT+CTRL+pil ner eller upp.. Just i den ordningen!! Av misstag alltså.. Vem lyckas med det?? Jodå, min fru!!<3<3<3

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor