Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 17 Mar, 2013 | Mina tankar | (328 Läst)

Nostalgi & Tjejvasan

Har legat i soffan och läst mina gamla inlägg här på bloggen.. Jag får mig många goda skratt och det trillar en och annan tår nerför kinden.. Kul att jag har det kvar!!:o)

10 min tog det innan Vasaloppet 2014 var fullbokat, vilken tur att jag inte ska åka det nästa år..;o) Men nu är jag iaf anmäld till Tjejvasan, nästa år då jäklar ska jag slå båda mina rekord.. Viljan finns och min vilja är inte att leka med..;o) Bara att träna på som en galning så kommer jag att fixa det.. Vore även trevligt om jag och frugan är ledig tillsammans så att hon kan följa med mig.. Det är ju 90 års jubileum så det blir nog nått alldeles extra..:o)

//Åsa
minatankar | 17 Mar, 2013 | Mina tankar | (334 Läst)

Bloggproblem och en härlig promenad

Hade helt glömt bort vad bökigt det är med blogg och att det tar lite mer tid än vad det t ex gör med fejjan.. Där kan man bara lägga upp en bild direkt från telefonen direkt man har tagit den.. Men si det går inte, iaf inte på denna blogg.. Den ska redigeras så att den inte är så stor först och då måste jag först maila den från min telefon till en ny mailadress som jag nyss fixat.. Jag gör det säkert krångligt för mig, det är möjligt men nu får det bli så här.. Tänkte att det borde ju funka med sladd från telefonen till datorn men det går inte, vet inte vad jag gör för fel..:o) Nog för att jag är teknisk men tydligen inte så teknisk..;o) Men nu har jag iaf fått ordning på bilderna, hade för litet utrymme förut men admin har gett mig mer och det tackar jag för.. Fick lov att ta bort några gamla kort så ni som följt mig tidigare eller ni som är nya lär märka på några gamla inlägg att det saknas bilder där det borde vara sånna.. Jag ber om ursäkt för det men jag kan inte göra så mkt åt det, tyvärr..

Efter jobbet idag var jag både trött och hade lite magknip men efter att jag kommit mig ut i det fina vädret och tagit mig från jobbet till farsan för att hämta Linn, så kände jag att en prommis inte skulle vara så dum.. Sagt och gjort så åkte vi hem och hämtade dogsen och drog i väg mot skoterspåret... Ljuvligt var ordet.. Blåste lite förvisso, men vi kämpade på och var ute i en timme..

Som ni ser så hade vi det fantastiskt..:o) Det är ganska lätt att ladda batterierna när man är ute i denna fanstastiska natur.. Får man sen spendera den tillsammans med två springande hundar och en pratglad 9-åring som vart hos farfar i en och en halv dag, ja kan det bli bättre?!? Ja det är klart, en babblande snygg fru vid sidan om hade ju inte vart dumt..;o)

//Åsa
minatankar | 17 Mar, 2013 | Mina tankar | (368 Läst)

Facebook

Ni får ursäkta tjatigheten idag men jag håller på att testa bloggen jäntemot fejjan.. Får inte riktigt till det som jag vill.. Därför detta tjat..;o)

//Åsa
minatankar | 17 Mar, 2013 | Mina tankar | (345 Läst)

Nystart

Av en slump så hittade jag tillbaka hit! Oj vad längesen det var.. Tänkte att jag kanske skulle ta upp mitt bloggande igen, ha det som en del i min vardag.. Ja varför inte!?! Nu när jag sitter här och skriver så märker jag att jag har saknat det..:o) Många är anledningarna till att jag inte har satt min fot här inne på ganska så länge, vissa saker kommer jag antagligen att skriva om, vissa inte.. Tankarna kommer som förut att flöda fritt så håll i er..:o)

Som sagt mkt har hänt sen sist och även jag har förändrats, förbättrats och säkert även försämras.. Det som består är att jag fortfarande är lyckligt gift med min underbara fru, Java lever och frodas trots att hon har hunnit bli 10 år..:o) Och vi bor fortfarande kvar i vårt fina hus.. Sen har mkt förändrats och det kommer jag att stöta och blöta här i mina inlägg.. Livet kan ta vändningar som ingen trodde och det har det gjort i mitt liv, både till det sämre och bättre..

Härligt att vara tillbaka...:o)

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor