Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 22 Maj, 2007 | Mina tankar | (849 Läst)

Första dagen ensam...

Jaha ja, idag strax efter 11 så blev vi lämnade åt vårt öde då Camilla skulle åka och jobba... Eftersom att jag jobbat natt så var ju 3 timmars sömn inte det bästa, men jag gjorde ett försök att ta upp henne i sängen iaf för att se om hon var trött... Hon busade runt en stund men sen la hon sig ner och somnade!!! Jag försökte att somna så fort som möjligt för jag kunde ju aldrig tänka mig att det skulle vara speciellt länge och någon klocka ställde jag inte heller... Vaknade till emellanåt för att hon rörde på sig men hon sussade vidare och så gjorde även jag... När jag vaknade till riktigt och kollade på klockan så var den nästan 14:30!!! Vad hände, kunde det vara möjligt att hon fortfarande låg i sängen och sov?? Jodå visst gjorde hon det, men när jag började röra på mig så fattade hon att det var dax att vakna... Hoppas nu inte att detta bara var en lyckoträff utan att jag kan vänja henne vid det eftersom att det kommer att jobbas mkt nätter här framigenom... Sen har eftermiddagen spenderats ute i trädgården i shorts och linne, vilket härligt väder det har vart!!! Idag har jag inte sett nått av monstervalpen, möjligtvis lite strax innan Camilla kom hem... Visst får man neja henne en hel del ggr ute då hon käkar allt som hon kommer över, nu har hon förvisso lensat hela gräsmattan på farligheter så det är endast gräs och jord kvar... Men jag tycker att det har gått bra iaf, jag har stått på altanen och strukit medans radarparet Java & Accta har busat som tusan på gräset... Det har vart en fröjd att titta på dom!! När Camilla kom hem från jobbet så uppenbarade sig monstervalpen igen... haha... Så då flydde jag och Java fältet för lite ensamtid, hade först tänkt att ta en promenad för att sedan träna... Men det var så skönt att bara strosa omkring i skogen och inte göra nått speciellt och båda njöt nog lika mkt... Vi stannade och gjorde ett godisuppletande och Java var sååå duktig!! Synd att det inte finns någon sån tävling, vi skulle vinna direkt...;o)

Vid denna tiden i morgon så kanske Liverpool är CL-mästare igen, man kan ju alltid hoppas på det bästa.. Min magkänsla är inte den bästa men det säger nog inte så mkt utan är nog mest ett försvar ifall det skulle bli förlust... Nervositeten är total iaf och morgondagen kommer att bli en pina av sällan skådat slag... Men visst, innerst inne så både hoppas och tror jag att Gerrard kommer att lyfta bucklan en andra gång inom loppet av 3 år...;o)

//Åsa
minatankar | 22 Maj, 2007 | Mina tankar | (898 Läst)

Skitkompost!!!

Eller egentligen så ska jag väl inte vara förbannad på komposten utan på dom som inte skött om den... Det har ju inte skjunkigt undan någonting under den tiden som vi har bott i huset, så nu tänkte vi att vi skulle tömma den och snygga upp den lite... Det har ju regnat ganska mkt men i förrgår så kunde vi börja... Jo tjena vad bra det gick... När vi började slita i den så upptäckte vi att det var jord ända upp till kanten!!! Sen det som vi hittade i den borde nog inte ens ha varit där... Vad less jag blir när folk inte kan sköta om sina grejer, men egentligen så är jag väl inte förvånad med tanke på vad som har kommit fram när vi har renoverat... Jag ringde in pappa som experthjälp och vi kom överens om att vi skulle ta bort det översta lagret och sen sätta lite bärbuskar där ist... Så vi gör en ny kompost på ett annat ställe ist, för en kompost behöver man ju... Ifjol till födelsedagspresent så fick jag ju ett körsbärsträd av mamma och Kenneth men när vi skulle köpa det så fanns det inget.. Nu fick vi veta av grannen att det kan vara svårt att få ett körsbärs träd att bära frukt, så vi funderar på att köpa krusbär och hallon buskar ist och sätta i den gamla komposten... Hur som så blir det, jämte byggandet av hundgården, det stora projektet här i sommar... Även jordgubbslandet ingår i det projektet, det är många jordgubbsplantor som inte är jordgubbsplantor utan grästovor... Återigen blir jag förbryllad över hur man sköter sina grejer, men det är tur att vi är omtänksamma och fixar till trädgården så att det ser ut som en trädgård igen... Det finns så mkt potential och så mkt vi vill göra, får se hur mkt vi hinner i sommar...
Annars så tar ju Java och Accta större delen av vår tid lediga tid... Men Java får ju ensam tid med sin matte varje dag så hon är nog ganska nöjd...;o)

Nu kom min kollega som ska avlösa mig så att jag får åka hem och sova... Och det är nog bäst att jag sover ordentligt de timmar jag får sova, Camilla ska ju jobba idag så det är jag som ska ta hand om monstret... haha... Det ska bli intressant och jag lovar att komma med en rapport...

//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor