Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 04 Apr, 2007 | Mina tankar | (830 Läst)

Gästrummet klart!!

Yes!! Nu är golvet, listerna och möblerna på plats i gästrummet... Det är fortfarande några små justeringar kvar att göra men dom är inte gjorda pga att materialet inte är inköpt.. Det är två lister som ska sitta på varsin sida av garderobskomplexet, hade först tänkt att måla de gamla men så var dom så fula och trasiga att vi bestämde i sista stund att köpa nya... Sen ska dörren på plats... Har börjat lite smått i hundrummet, lagt ut täckpapp på golvet och tagit bort allt som ska tas bort såsom lister, fönsterbräda m.m... Hade tänkt fortsätta i dag när jag kom från jobbet, men jag orkade helt enkelt inte... Har vart hur mkt att som helst att göra på jobbet idag så efter middagen så tog jag med min vindruvs korg och gick upp i tv-rummet och kollade lite fotboll... Nu är Camilla ledig i fyra dagar så hon ska styra upp det där lite och jag ska jobba på när jag kommer hem från jobbet... Jobbar hela påskhelgen förutom på måndag, så det blir skönt klirr i kassan... På måndag är det meningen att vi ska tapetsera och då kommer även mamma och ska umgås med oss hela dagen... Då får hon styra och ställa lite, hon kan inte tapetsera så bra men hon vet hur det ska se ut...;o)

När jag kom hem från jobbet idag så vart jag glatt överraskad när jag öppnade dörren... Som vanligt så hoppar Java ut genom dörren och man får lov att mota in henne så att hon inte ska springa ut... Idag hann jag inte riktigt med och hon for iväg en bit ut på uppfarten... När jag vänder mig om så ser jag hur en hund med matte kommer och går på vägen... Jag fick panik för jag var 100% säker på att Java skulle springa fram och skälla... Oron visade sig vara helt obefogad, samtidigt som jag fick tag i henne så vänder hon sig bara om och går in!!! Raggen var påslagen men hon struntade helt sonika i den där hunden... Gissa om det vart klang och jubelföreställning när jag stängt dörren?!? Snacka om stolt matte, bra jobbat Liten!!!

Igår hände nått kuligt... Camilla skulle åka till jobbet och kollade ut genom fönstret och på grannens bro satt en liten ekorre... Ni kan läsa allt och se bilder på hennes blogg...

Det blåser orkan ute, eller det låter åtminstone som det så vi får väl se hur mkt man får sova inatt... Jag ska iaf försöka nu, genast...;o)

//Åsa
minatankar | 04 Apr, 2007 | Liverpool FC | (887 Läst)

PSV-Liverpool 0-3

Jepp, det är sant... 3-0 bort mot PSV i CL kvartsfinal... Knappt jag tror det själv... haha... Förväntade mig en tillknäppt match där vi max skulle få med oss en 1-0 vinst om vi hade tur... Men vilket spel killarna bjöd på!!! Försvarsspelet var prickfritt och sen tog dom vara på de målchanser som uppkom... Briljant helt enkelt... Nu ska vi dock inte bli övermodiga, men det ser helt klart väldigt bra ut inför returen på Anfield om en vecka... Trots detta så fick vi med oss en svår skada på Aurelio, verkar som att hälsenan gick av... Trist för honom som har vart småskadad hela säsongen och nu när han väl kommit tillbaka och börjat komma in i spelet och gjort ett par bra matcher, så blir han borta resten av säsongen... Krya på dig Aurelio!!

Laget som Rafa ställde på benen var följande:

Reina
Finnan, Carra, Agger, Aurelio
Gerrard, Alonso, Mascherano, Riise
Kuyt, Crouch

Bänken hade jag lite dålig koll på men Gonzalez, Zenden och Pennant byttes in i andra mot Aurelio, Riise och Crouch..
Målen gjordes av Gerrard på nick efter ett kanonfint inlägg av Finnan, Riise på ett skott utifrån efter slarv i PSV försvaret och Crouch på nick efter ett nytt kanoninlägg av Finnan... Tack grabbar för ytterligare en helt fantastisk match och låt mig inte bli besviken mot Reading på lördag!!!

//YNWA
minatankar | 04 Apr, 2007 | Javas träningsbok | (816 Läst)

Spår, uppletande och ilfart till akuten

I söndags var det äntligen dax för årets första spår... Och vilken pannkaka det vart av alltihopa... Det började iaf bra även om vi trodde att bilen skulle gå sönder innan vi kom fram, Ann-Sofie tog nämligen täten in på en skogsväg som såg ut som en leråker eller nått ditåt... Vi överlevde och så även bilen utan några blesyrer, dock väldigt smutsig...;o) Jag hittade ett bra ställe på ett kalhygge som bara delvis var täckt av snö, gjorde ett ganska lätt spår men lyckades ändå klura till det lite... La ut sex pinnar + slut och trodde att detta skulle min spårprinssessa klara lätt som en plätt... Medans spåret fick gona till sig så skulle jag göra ett uppletande, numera så kör jag ju inte helruta på träningen utan korridorer... Jag fick hjälp med vallningen av Ann-Sofie och vi konstaterade att ingen av oss var duktiga på att gå rakt så rutan såg väl ut som det gjorde... haha... Fyra föremål lades oxå ut, på rad... Målet med denna träning var framföringen till rutan och hur hon uppför sig på stigen... Så med "flärpen" i högsta hugg och med stor beslutsamhet tog jag ut Liten från bilen... Skulle ha henne lös, för att utmana både henne och mig... Jag hade ställt in mig på att hon skulle bete sig som hon brukar, pip, skrik och raider in i skogen utan min tillåtelse... Visst förekom detta men definitivt inte i samma utstäckning som det brukar... Matte och vovve kom undan med beröm godkänt... Själva uppletande var väl siså där, alla föremål hittades men hon bytte en mot en annan vid ett tillfälle och sen var hon lång utanför korridoren... Till hennes försvar ska sägas att det blåste väldigt mkt...
Sen var det dax för spåret... Precis innan jag skulle göra mig iordning så ringer telefonen och det är en smått hysterisk lillebror som har sågat sig i två fingrar... Jag kastar mig handlöst i bilen och åker iväg, Camilla lämnade jag tillsammans med Ann-Sofie i skogen... Men ifall vi hade tänkt lite mer rationellt så hade ju Camilla åkt då jag är så harig när det gäller blod... Hur som så vart det inpackning av barnstol, Linn och bror i bilen och avfärd till akuten... Sen tog jag med mig Linn till skogen och efter 2 timmar så skulle vi äntligen gå det efterlängtade spåret... Både jag och Java var taggade till tänderna och resultatet vart, nada!!! Liten hittade inte nått spår överhuvudtaget och lallade mest runt... Från början letade hon dock frenetiskt men tillslut så blev hon så frustrerad att hon plockade upp en vanlig pinne, detta händer ju aldrig annars... Så jag tog av henne från spåret och la ett litet spår som hon fick gå direkt, denna gång klarade hon det med bravur... Detta är nog första gången som hon inte klarar av att ta sig runt ett träningsspår... Nåja nån gång ska väl vara den första även för min lilla spårprinsessa...

Det hade iaf gått bra för Per, han hade sågat sig på "rätt" ställe och fick bandage och penicillin...

//Åsa & Java
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor