Blogg gratis Logga in

Mina tankar

minatankar | 11 Mar, 2007 | Javas träningsbok | (863 Läst)

Extern belöning

Ytterligare en fin dag ute i skogen, bara Java och jag.. Eftersom att Camilla inte mådde så bra så fick vi klara oss själva och det gick bra det oxå.. Vi var på samma ställe som igår men vi gick en liten bit på skoterleden oxå bara för ombyte... Medans vi gick så funderade jag lite på hur vi skulle träna och kom på att jag skulle testa det här med extern belöning.. Borde funka bra på Java tänker jag och även för mig för belöningen kommer på ett kommando och då kan jag belöna i precis rätt läge... Vi började som vi slutade igår med att jag hade henne vid min sida och hon fick sitta och titta mig i ögonen och när vi gjort det några ggr så la jag "flärpen" i snödrivan... Och oj vad svårt det var att släppa den roliga saken med blicken, men efter cirka en minut så tittade hon upp på mig och direkt fick hon ett "ja"... Var lite svårt att fatta att det var "flärpen" som hon skulle hämta men det tog inte många ggr för att hon skulle fatta det... Provade även att ta ett steg framåt i ett fritt följ, men när jag gör det så blir hon lite osäker och piper...Det blir bättre när jag går några steg istället då känns hon mer fokuserad och är tyst, men hon startar alltid med gnäll så det måste bort.. Men nu tar vi en sak i taget...;o) Känns oxå bra att gå framåt i träningen för Java kan lätt bli uttråkad om det händer samma saker hela tiden... Nu känns det iaf som att vi är på g ordentligt och så fort snön smällter och fotbollsplanen i Sävar tinar fram så ska vi börja träna momentträning... Känner mig peppad som fan och Java håller nog med!!

//Åsa & Java
minatankar | 11 Mar, 2007 | Mina tankar | (929 Läst)

Melodifestival final

Då var vårt bidrag till stora Eurovisons finalen utsett och det vart inte så otippat The Ark, själv är jag väl ingen större fan av dom men det var bättre än att Anna Book fick vinna... Nu var hon ju inte ens nära vilket visar att svenska folket inser sina misstag till slut iaf... Ska dock sägas att med dagens resultat i minnet så är jag glad över att Magnus inte gick vidare, för jag hade blitt grymt besviken ifall han inte hade vunnit.. Så nu var det rätt skönt att luta sig tillbaka och bara njuta av showen, brydde mig inte så mkt även om jag ändå önskade att Måns skulle vinna.. Den låten växer mer och mer... Tycker lite synd om Andreas dock som för andra året i rad kommer tvåa, har blivit lite Magnus över honom... Segertippad varje gång han är med men faller på mållinjen igen... Kanske blir det bra det här med The Ark iaf, är ju nått annorlunda... Men det är det som är så roligt med Sverige, vi ligger oftast ett par år efter Europa på nått vis... Vinner en ballad ett år så skickar vi en ballad nästa år och nu i fjol så vann Lordi som var lite speciella, då skickar vi The Ark som är lite speciella året efter... Varför kan inte vi vara annorlunda på en gång?? Dom enda gångerna som Sverige har lyckats att vinna det är när vi har haft riktiga schlager dängor till låtar, förutom i fjol då... Nåväl nu är vinnaren och representanten utsedd så nu får vi se hur det går i Finland.. Lycka till The Ark!!

Började jobba kl 13 idag så det blev inte mkt mer än en promis med Java och sen iväg till jobb, har jobbat med världens bästa telefonist idag så det har vart rätt lugnt på jobbet..;o) Efter jobbet så for jag till brorsan, kollade El Classico och åt ostkrokar.. En väldigt underhållande match med bra anfallsfotboll och noll försvarsspel, matchen slutade 3-3.. Det är inte så kul att köra från Överboda mitt i natten på vintern, vägen mellan Överboda och Sörfors måste vara vägen som Gud glömde... Förstår inte hur folk kan köra fortare än 70 på den vägen, jag fixar det då iaf inte.. Nu är det ju 70 men folk kör verkligen som idioter där, den är guppig, krokig och allmänt livsfarlig... Då är det skönare att köra E4:an från stan till Sävar... Tur att man bor i meteropolen!!! haha...

Fick ett mail av vår sammankallande i sökgänget idag om att nu planerar vi sök dagar här framigenom.. Vad kul det ska bli!! Nu när vi har hittat ett bra belöningssystem på Java så ska jag använda det i framföringen till sökrutan, så får vi se hur hon nappar på det... Blir nog bra bara vi får nöta lite grann, ser verkligen framemot söket... Känns inte som att vi har haft nått uppehåll nästan med tanke på att vi hade vårt sista sökpass i Januari... Mer om vår första sökträning kommer jag att skriva om i träningsboken...
Vi har fått lite tips av Lisa om fler namn på A och det som fastnade var Akta.. Coolt namn!!! Nu har vi några att välja mellan så vi får väl se vad som passar..

Gonatt!!
//Åsa
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor